ElonunAnnesi Tabii ki de gider. Gitmeli de . Evli diye boynuna zincir vurulacak değil. Bana göre yanii 🤣
pasaklisinkukuli ElonunAnnesi aslında konu zincir değil ki o tatile gidince siz ne yapacaksınjz cocuk bakıcaksınız dimi aile olmak ne demek o zaman o keyif yapsın sen eziyet çek ayrıca diyelim ki sizin ki yada benim ki cok namuslu ama arkadaşı puşt ise ne olacak o kız kesiyorsa ne olacak akşam dokuzda otel odasına gidip yatacak mı bara gşdecek gece klübüne gidecek orakarda dünyanın en elit yerleri değil ayrıca otelin yarısı yabancı olacak vr tek gecelik ilişki yaşamam isteyen bir sürü insan olacak turizm sektöründe çalıştım biliyorum aksiyona gerek var mı
dilarademiry mommervee arkadaş çevresi iyidir eşleriyle beraber ailecek görüşürüz haftada bir eşim arkadaşlarıyla görüşür ben de kızlarla görüşürüm beraber tatile gitmek isteseler izin veririm eşime güvenirim yapacak olan benim gözümün önünde de yapar engelleyemem o da beni gönderir teklif etti eşim erkek erkeğe tatile çıkabiliriz diye ben de tek gitmeseniz de ailecek gitsek diye kabul etti zar zor kıskanç olduğundan açık bir insanım bir de bikini mayo konusunda aklına geldikçe cinlenir 😀😀 ailemin yazlığı var oraya gitmeye karar verdik iki aile umarım güzel geçer ama dediğim gibi tek gitmesine de bir şey demezdim olay etmezdim yani
Eylul301023 mommervee arkadaşlarıyla gideceğine karısıyla çocuğuyla gitsin haftada bir falan arkadaşlarıyla dışarı çıkar sohbet muhabbet ama abartıya gerek yok bence
caylavyu mommervee Gönderirim çok uzun bir süre değil tatil zaten maksimum 7 gün Gittiği arkadaş çevresini az çok bilirim Oda bana izin verir kızlarla gitmeme. Zaten bir sorun yaşamayıp izin vermemek bana mantıksız geliyor
Dyldrm mommervee hayır erkek erkeğe zaten haftada bir gorusmeleri oluyor genelde bazende mangala filan gittikleri oluyor ama iş güçten çok çok nadirdir yani cozutmaz. Ama tatil olayı kalmalı başka bir yerde filan ben buna sıcak bakmıyorum. Kadın içinde erkek içinde. Günübirlik planlar okey ama kalmalı filan eşsiz takilmalik programlar uzun vadede illaki bir sorun çıkaracağıni düşündüğümden ben çok ılımlı olamıyorum bu konuya.
tubiiik_ mommervee eşimin dogru duzgun arkadaşları var oyuzden izin veririm gitmesine göndermişliğimde vardır
Nurcanben mommervee geçen aynı soruyu eşime sordum kiz kiza tatile gitmemi ister misin diye oda hayır göndermem seni göndermiyorsam bende gitmem erkek erkeğe seninde hakkınken ben istemiyorsam gitmeni benimde gitmem doğru olmaz gibi bir şey söylemişti hoşuma da gitti yani bu söylediği 😂
biraslananasi mommervee öyle bir talepte bulunmadı ama diyelim ki sordu kestirip atmam. Kiminle nereye ne kadar süreceğine göre tepkimi belirlerim.
Bdurmus92 mommervee gönderirim güvenimzde sonsuz birbirmize.bnde kızkıza giderim arkadslarmızı bilirz tabki
Meli1 mommervee gonderirdim ki gonderdimde gecn sene 3 arkadas gittiler is yerinden esim izin aldi ve sorun etmedm neden diosanz bisey yapacagndan korkuosanz yaninizdayken de yapar ruhunuz duymaz zaten biset yaparsa bi sekilde ortaya cikar bn esimle dk dk konusthmda oldu kustum 3 gun biyunca konusmadgmdq oldu ama o her fislrsatta aradi yeni dogum yapmistm 2 aylik filan di bebegmi gorvem ac der yine benle konusrdu gitsin eglensin sonra benlede gitti bnm bi arkadas cevrwm klsa gidecem desem oda isin verjr qnnemler gidinve onsuz gidiyorum
Maka_Paka mommervee Tatile değil fakat arkadaşları ile İstanbul a gidecek. Sabah gider akşam geliriz dedi. Ben kalın dedim. İstanbul bir günde gezilmez çünkü ☺️
Erilay mommervee Erkek arkadaşlarıyla kampa, balığa, tatile, bir cafeye oturmaya, mangala.. Her şeye gider. Bende kendi arkadaşlarımla giderim :) Alanlarımıza saygı duyuyoruz.
Biz3kisiyiz_ mommervee Güvenle alakalı bir sorunum yok çok şükür ama göndermezdim istemezdim hatta eşim yıl sonu toplantılarına bile(2-3 gün) beni yalnız bırakmamak için gitmezdi ❤️