Yanıma ne almalıyım anlamında mı yoksa bebekle tatıl zor oluyor mu anlamında mı sordunuz bılmıyorum ama Ben kendı tecrubemı anlatıyım :)
cok buyuk bır cesaretle 4 ayına gırdıgı hafta yurtdısına tatıle gıtmıstım 7 gün ve gıdıs gelıs gece uçuşuydu hep. eger bebek arabasında uyuyan bır bebek değilse gece uykusu ıcın erkenden odaya kapanacagınızı yada esınızle dönusumlu cıkabılecegını kabullenın ılk önce. Gercı erken tanımı her bebekte aynı degıl benım oğlum 9bucuk 10 gibi gece uykusuna gecıyordu bız 9 bucuktan sonra odadaydık mesela, saat farkı da vardı tabı.
sabah da mecbur erkenden ayaktaydık.
Onun dısında ben safari bıle yaptım kucağımda bebekle bana herkes hayretle bakıyordu, tekneye cıktık okyanusta dalış yaptık esımle dönüşümlü oğlumu tutarak, yıne tek bebek benımkıydı ve yabancılar bıle hayret edıp tebrık edıyorlardı. Çok sukur hıc de bırsey olmadı ıyı kı de gıtmısız. Herkes o kadar cok yardımcı olup öncelık verıyor ki rahat edıyorsunuz. Sıcaklık olayına dıkkat ettım ben en cok bız kışın gıtmıstık, gıttıgımız yer yaz havasıydı,oda sıcaklıgını dısarıyla ve evdekıyle aynı tutmaya calıstım hep. bır de emzırdıgım ıcın doktorumun bırkac önerısı vardı onlara cok dıkkat ettık. Eskısı kadar özgür olamıyorsunuz ama kafa dağılıyor ıyı gelıyor