Bugleminannesi28 Tekbenimsucumguzelolmakdemi nasıl birsey arıyorsunuz jile elbise günlük takım günlük mü biraz daha şık birsey mi birde hangi renk konsepte göre?? Size buluyum ona göre 😊
Tekbenimsucumguzelolmakdemi Bugleminannesi28 şık trend birşey arıyorum elbise yada takım fark etmez aslında boyum uzun 140 cm den aşağı elbiseler bana olmuyor o yüzden bulmakta zorlandım. Konsepti daha almadım kiyafetimi seçeyim dedim önce 😅 konsept bulmak kolay
FerideDeniz Oğlunuza ne aldınız kıyafet olarak? Kendi giysinizi de ona uydurun kumaş, renk ve konsept olarak.
Tekbenimsucumguzelolmakdemi FerideDeniz oğluma slopet takım alıcam önce bı kendime bulsaydim slopetinde renk seçeneği var sonuçta 😅
Bugleminannesi28 Tekbenimsucumguzelolmakdemi ay bence ilk oğlunuzun kıyafetini alın öyle siz kıyafet bakarsınız ben kızıma öyle yaptım yoksa kafa çok karışık oluyor onu mu alsam onu mu diyorsun. Ben ilk kızımın elbisesi ve kıyafetine karar verdim ve sonra kendi kıyafetimi işte bu kesinlikle diyip aldım konsept zaten kolay oluyor
FerideDeniz Tekbenimsucumguzelolmakdemi saç ve ten renginiz, vücut yapınız nasıl? Ona göre bir elbise, etek, pantolon ve seçebilirsiniz. 😊
Tekbenimsucumguzelolmakdemi FerideDeniz sarışınım ama kapalı olduğum için saç rengimin önemi yok 😅 ten rengim beyaz, zayıf uzun boyluyum Yaşım 21 yaşıma göre kıyafet giymek istiyorum
Tekbenimsucumguzelolmakdemi Bugleminannesi28 oğlumun kiyyafeti aslında belli siyah slopet alta beyaz gömlek kendim için daha güzel farklı renk bir kıyafet bulursam oglumada ona göre bakarım dedim. Kız çocuğu olsaydı çok kafam karisirdi arada kalırdım ama erkek çocuğuna bir slopet takım tamamdır 😅
PembeBattaniye Tekbenimsucumguzelolmakdemi instagram nisanalbantglu ben alışveriş yaptım güvenilir bi sayfa ve şık kıyafetler bir bak istersen canım
FerideDeniz Tekbenimsucumguzelolmakdemi çok sanslisiniz, seçtiğiniz her şeye çok yakışır bu gorumune.
Bugleminannesi28 Tekbenimsucumguzelolmakdemi o zaman sana locco yu öneriyorum instagramdan veya İnternet üzerinden bakabilirsin kapandigimdan beri alışveriş yaptığım yer. O kadar kaliteli ve o kadar güzel modeller var ki takımlar elbiseler abiyeleri tunikler VS.vs
biee23 Tekbenimsucumguzelolmakdemi Modanisa. Soidesignn yada Elfida moda bakabilirsiniz güzel şeyler var
Tekbenimsucumguzelolmakdemi FerideDeniz çok teşekkür ederim evet yakışıyor çoğu şey fakat boyuma göre elbise bulmakta hep zorluk çekerim belirli sitelerden hep alırım ama trend yeni moda olan şeyler begenince genelde kısa geliyor bana 😕
sibelkilic Tekbenimsucumguzelolmakdemi elbısemı yada alt ust takımmı bakıyorsunuz bır sayfa var atım sıze bakın ınsgramdan