Dokuzkasimbebesi Ağızdan yapılan aşı sonrası 1 saat bişey verme dedi tamam verdim kusması yoktu her beslendikten sonra kusuyor normal mi
neolmusyaani Dokuzkasimbebesi aşıdan olduğuna emin misiniz yani hasta falan değildir inşallah demi. Sağlık ocagini arayıp sorabilirsiniz
Su12345 Dokuzkasimbebesi bisey verilmemesi gerektigini soylemedi bugun yaptirdim bende ama bebegim uyudu sonra 1 sat gectikten sonra corba yedirdim iyiki binsorun yasamadim
Cileklipastam Dokuzkasimbebesi cok gecmis olsun ağızdanmi yapılıyor 6.ay asisi tek bi asimi baska asilarda varmi
Dokuzkasimbebesi neolmusyaani arıyorum yazıyorum hiçbiri ilgilenmiyor daha öncede kusuyordu ama 2 hafta kadar kusma kesildi yine başladı
neolmusyaani Dokuzkasimbebesi evet bide öyle yapıyorlar acmiyolar.. acaba midesi falan mı bulandı insallah önemli bisey yoktur bu aşı günlerini de hiç sevmiyorm ya mecbur yaptırıyoruz iste:(
Dokuzkasimbebesi Su12345 1 saat bişey vermeyin dedi emzirwnilirsin ben emzirmedim bile 1 saate ona rağmen işte böyle oldu