Alyaerva Kızlar bebeğime hepatit b aşısı yapılacak kaynanam ve annem uzaktalar tek basıma bakıyorum cok korkuyorum cok huzursuz oluyomu bebek bu Asıdan sonra
esse2307 Alyaerva ben 1 hafta önce yaptırdım huzursuzluk olmadı çok şükür. Sadece gece her ihtimale karşı ateş durumunu kontrol edin dediler şükür ateşi de çıkmadı. Korkmayın mecbur olması gerekiyor zaten. Bebeğimizin sağlığı için yaptırmak durumundayız.
Ikrazumra19 Alyaerva hepimiz tek bakiyoruz cocuktan cocuga degisir bazisi ateslenir bazisi ateslenmez huysuzlanmak yapicak birsey yok cnm atesi olursa calpol verirsin
Aylingneess Alyaerva 1.ayda genellikle olmuyor sıkıntı 2.ayda oluyor oda 2gün falan sürüyor huzursuzluk sürekli ateşini kontrol etmelisin şurup çok zor durumda kalmadıkça verme aşının etkisini azaltıyor
Deletedmom388 Alyaerva Korkmayın bişeycik olmaz ,ben de yalnız bakıyorum,her bebek huzursuz olmuyor.Aşıdan sonra kucağınıza alın hemen sakinleştirin yeterli.. 😊4.ay da dahil hepsini yaptırdım hiçbir şey olmadı sizin de rahat geçer inşallah🙏🏻
Ikrazumra19 Alyaerva sanmam yani hic duymadim bir cay kasigi calpol veriliyor bebeklere baska ilsc verilmiyor
Oykuu_bebekk 1.ay aşısı ateş yapmıyor canım korkma bende tekim hep tek götürdüm kızımı 2.ay aşısı biraz ağır aşı onda ateş çıkabilir hep saat başı kontrol etmelisin geçmiş olsun 🙏