mahseb Merhaba hanımlar kurban bayramı için abimgile gideceğiz orada kurban keseceğiz neredeyse 10 saatlik uzaktayiz. Onlar daha kırsal bir yerde oturuyor. Giderken neler alsam eli boş gidilmez . Bulunduğum yerden bı pazar alışverişi yapayım diyorum kurban bayramı olunca sebze vs çok gidiyor lazım oluyor . Evlerine bir hediye alsam , giderken börek ya da sarma yapsam başka neler yapabilirim ne alabilirim sizce mahcup olmak istemiyorum 😁
hunilimomy mahseb pazar alışverişini yapın , sarma ,börek işle uğraşırken iyi fikir hazir hemen yenir, çocuğu varsa bi iki parça kiyafet yada oyuncak alabilirsiniz, yengeniz kahve içmeyi seven biriyse bi fincan takimi alabilirsiniz
LavininAnnesii mahseb Sebze meyve almak çok saçma bence Çocuklara, abinizle yengenize ya da eve hediyeler almak daha mantıklı
MoonCrystal mahseb pazar alışverişi + ev hediyesi kâfi bence. Fincan takımı Pike takımı Pasta tabağı seti gibi gibi
mahseb Teşekkür ederim cevaplarınız için hanımlar. Evet kahve fincanı vs sever olmadı eve öyle bir şey alayım. Tatlı da almak mantıklı. Kişisel hediye almak lazım mı sizce ikisine de tek tek
mahseb LavininAnnesii kırsalda oturuyorlar bi de kurban bayramı olunca.cok kullanılır diye düşündüm yanlis mi olur ki
biricigimasyam mahseb bence yanlış olmaz çokta makbule geçer. Kırsalda oturan insanlar bizim gibi canları isteyince market pazar çıkamıyorlar çok iyi düşürmüşsünüz