gamzeusca Kızlar bebeğim 3 ay 12 günlük. Reflüsü hala devam ediyor reflü yatağında yatırıyorum ama artık sığmıyor ve hareketten aşagıya kayıyor. Doktor kullanmayabilirsin dedi ama ben tedirgin oluyorum. Çözüm önerisi olan var mı 😵💫
balmom59 gamzeusca normal yatağının baş kısmını yukarı doğru yapın Kendi yatağını eğimli yapabilirsiniz yani🤷🏻♀️
goney gamzeusca merhaba ben de şu ana kadar hep yataşın juno yatağını kullanmıştım. Artık dediğiniz gibi kendini aşağıya itiyor, 3 ay 14 günlüğüz bizde. Normal anne yanına eğim vererek koymaya başladım, daha rahat etti. Bence sizin bebeğiniz de sever.
gamzeusca balmom59 deneyeyim ama reflü yatağı bagımlılık galiba onda uyumayınca bi şey olacakmış gibi 😓
mombarbie_ gamzeusca sumay bebenin kenar korunaklı taşınabilir çanta olan reflu yatakları var ben her yere onunla gidiyorum elim ayağım resmen şuan 2 ay 21 günlük hala kullanıyoruz iç yukselticisi çıkarılıp normal kullanılabiliyor ayrica
peri_kizi_ mombarbie_ bende onu kullanıyorum. Hatta kenar korumasını çıkarıp mini beşiğin içine yerleştirdim öyle kullanıyorum rahat uyuyo bebişim
gamzeusca goney eğimli yatmaya alışmış zaten gündüz uykusunda düz zemine yatırdığımda 20 dkdan fazla uyumuyor 😓 eğim verip uyutmayı deneyeceğim gece