melsesy Merhaba sevgili anneler hayatımda hiç ter koktuğumu hatırlamıyorum fakat 1.5 ay önce doğum yaptım her gün çok ağır ter kokuyorum duşa da girsem deodorantta sıksam farketmiyor sizde aynı durumu yaşayıp çözüm bulan var mı
melera melsesy hormonlar dan dolayıdır.. Bende cok ter boşalması yaşıyordum. Aliminyumsuz kimyasalsız deo veya rollon kullanın lütfen tavsiye🌸🌸
betul27 melsesy dogumdan sonra bir sure asiri terleme ve kokma yapabiliyor ama gecici bi surec canim sikma canini
pasaklisinkukuli melsesy tek çözümü nivea rollon ayrıca ben bu dopal falan dediklrri rollonlardan fayda görmedim kolanya ile silmek de işe yaramıyor ve insanlar ter kokuyor kendi kokularını almıyor bu dueumdan da cok muzdaripim
efekoca melsesy benimde öyle ilk günler sırılsıklam uyaniyordum günde üç defa kıyafet değiştiriyodum şimdi yine terlemem var ve evet kokuda var
aybigeninanasi Ben de oylediydim ilk aylar, şimdi ebebgim büyüdü ama memnun kaldığım roll onu soyleyim hem doğal alüminyumsuz hem de etkili. Cosmed roll on
endoplazmikretikulumiste melsesy evet bende doğum sonrası yaşamıştım bol bol yıkadım vs. Zamanla rolon yeterli hale geldi.
Barandilan melsesy 10 aylık oğlum var hala aynıyım doğum yapmadan önce hiç böyle koktuğunu hatırlamıyorum bende burda bekleyeyim
barbiee_ melsesy bende öyle bi sorun olmadı fakat lazerden sonra oldu bende. Rexona clinical dedorant kullanabilirsiniz baya etkili
Anonim__ melsesy karbonatı suyla krem haline getirip koltuk altınıza sürün 3 gün terletmiyor mükemmel bir çözüm