hbbt 6 ay bir haftaligiz 4. Ayından beri diş sancıları çekiyor yavrum ama bugün köpek dişinin yerinde minicik beyaz bı nokta görünüyor ilk köpek dişi çıkıyor olabilir mi ve bu sıkıntılı bir durum mu?
Hcmy_ hbbt o yan kesici olabilir bizim de bembeyazdı yan kesiciler ilk onları bekliyordum alt dişi patladı 😄
Anatotales hbbt beyaz noktaysa diş incisi diyorlar. Diş gelirken farklı bir kabarma oluyor direkt damakta ama diş sırası değişebiliyor bizim alt üst geldi yan kesicileri beklerken şimdi köpek dişler geliyor.
irosiva hbbt hayır sorun yok sırayla diş çıkaracak diye bişey yok doktorlar da aynı şeyi söylüyor zaten
Ardenaden Hcmy_ basta cekelim dedi dr snra biraz buyusn dedi smdintek disli minik canavar cokta saglam bembeyaz😀
Ardenaden hbbt yok cekmiceklermis arkadasa dr gerek yok demis normal alt dis yanindakida kabarmis suan gerek gormemisler
Ask_ikra46 hbbt bizinkide üstten ilk köpek dişi çıkardı bende çok kafaya takıyorum doktora götüreceğiz
aydannnn hbbt Aynı durum başıma geldi hafta post açmıştım burda ama doktor kontrolüne bi ir gittim iltihapmış meğersem kendisi eliyle bastırıp almıştı, kontrolde belli olur seninde canım