cicekkiz20 zehratkn sağlık ocağındaki hemşire bana cazeretta diye bı hap önermişti emzirirken kullanılıyormuş
asam zehratkn ben kullaniyorum zlanda 6 aydir bi zararirini gormedim doktorum yazmisti bitkisel bi ilacmis
aysebb zehratkn Ben Zlynda kullanıyorum 28 li ara verilmiyor. Yan etki yaşamadım kişiye göre değişiyor
asam barbiee_ ben regl olmuyorum cani dgumdan beri hapa basladigimda doktorum adet sokturucu vermisti o sekilde basladim bidaha uine olmadim emzirmeyle alakali snirim 18 aya kdar normal demisti bana doktorum
cicekkiz20 zehratkn Geçen hafta söyledi bana daha kullanmaya başlamadım bende bide hergun aynı saatte atmak gerekiyormuş o yönden emin olamadim kendime
asam zehratkn bana yapmiyor daha oncede bu saglik ocaginin verdigi dgum kontrol wardi onu iciyordum 5 6 sene kullandim ama hic kilo almadim bazi insanlarda yapio ewet ama bu hapi icenlerden de hic duymadim kilo yaptigini
barbiee_ asam anladım. Ben hemen oldum doğumdan sonra. Hapa başladım 1 aydır kullanıyorum kesti hapı bırakacağım olmadıkça sinir geliyor
asam barbiee_ prosekturunde yaziyor duzenliksiz yapior die muhtemelen icerdigi hormonla alakali cunku dger dogum kontrollerden farkli icerikte
asam barbiee_ ben zlaynda kullaniyorum ama regl olmadigim icin bse soylemem dokktorunuzla knusun bide onu deneyin isterseniz