Karannsyn Uygun fiyatlı ürünler sadece yeşil elbise kullanıldı 2 kere tertemiz gerisi sıfır hiç kullanılmadı 36/40 beden arası
Karannsyn Beyninizikullanmakucretsizdir yeşil olanı diyorsunu sanırım öncelikle bende bulunan bej rengi görselini eklerim isterseniz bedenide beli lastikli ve esnek kumaş olduğu için 36/42 giyebilir 600 tl
Beyninizikullanmakucretsizdir Karannsyn elbisenin fiyatı 202 TL yazıyor siz nasıl 600 TL’ye satıyorsunuz anlamadım 🙄
Karannsyn Beyninizikullanmakucretsizdir Girip başka uygulamalara bakabilirsiniz ben alırken bile bu fiyat değildi stokta olmadığı için fiyat böyle yazıyor sanırım
Beyninizikullanmakucretsizdir Karannsyn Siz ne zaman ve ne kadara aldınız ki? Elbisenin güncel fiyatı bile 600 TL değil. Ayrıca siz giydiğiniz hâlde bu fiyata satıyorsunuz. Farklı sitelerde sıfır ve daha uygunlarını gördüm onları almak daha mantıklı 🤷🏻♀️
Karannsyn Beyninizikullanmakucretsizdir O zaman ordan alabilirsiniz ☺ Tertemiz yeniden bir farkı yok 2. El uygulamalarına bakarsanız fiyatı makul zaten şuan bir elbise almaya kalksam 1- 1500 malesef
nehirsude0 Beyninizikullanmakucretsizdir aşko moda selvimde aynısı 370 yazıyor oradan al daha mantıklı stoktada var
Beyninizikullanmakucretsizdir nehirsude0 almam kız 200 TL’lik elbiseyi 600 TL’ye satmaya çalışıyor. Sanki elbise fiyatlarını görmüyorum 🥴