gamizella Kızımın kulağına baktırmak istiyorum enfeksiyon var mı yok mu diye aile hekimi bakar mı acaba bugün biraz ateşi çıktı 38 e kadar bundan önce de ateşi çıktığında kulağında enfeksiyon vardı götürsem bakar mı acaba
merveatlaseymen gamizella kaç aylık acaba birde bu enfeksiyon nasıl oluyor bebeğinizde ne rahatsızlığı yaratıyor mesela ateş dişinda
gamizella merveatlaseymen sürekli kulağını tutuyordu bu aynı zamanda diş çıkacağı zaman da olduğu için ben çok anlamamıştım ateşi olunca doktora gittiğimde kulağında enfeksiyon var demişti tekrarladı mi acaba diye düşündüm bende
merveatlaseymen gamizella evet evet bizimde şuan öyleydi kulak cekme var bazen kıpkırmızı yapıyor kbb götürdüm ama yok bişey dediler ama yinede yara yapıyor 🥹
merveatlaseymen gamizella bence bir götürün sizde suan hastaneler randevu konusunda skıntılı eskişehirdeyim ben isterseniz yıkatın diyor kir var diyor doktor ama benim istegimemi bakıyor bu anlamadım bende güvenemedim🥹
delirmeceler gamizella bakmasına bakarda bu işte uzman olan doktora götürmeniz daha doğru olur diyedüşünüyorum