ibrahimefeninannesi Kızlar sağ göğsümün bir yerinde sertlik var ve emzirsemde orası yumuşamıyor dokununca hafif acıyor 2 gündür bu şekilde geçmedi neden olmuş olabilir
blgzr_58 ibrahimefeninannesi süt kanallarda birikmiş olabilir ters emzirme yapın geçer benim de öyle olmuştu sağlık ocağında ki doktor ters emzirme önermişti
ymc24 ibrahimefeninannesi Sıcak su torbası koymuştum bende de vardı ve sağım yaptım şuan bir sıkıntım yok. Makineniz varsa deneyin isterseniz belki faydasını görürsünüz
svncgldgn ibrahimefeninannesi bu şekilde sertleşmem lduğunda ve sıcaklama olduğunda önce duştw sıcak su altında elle sağım ve göğüs için olan masajları yaptım emzirme danışmanının önerdiği buydu sonra elektrikli pompa ile 10 dakika sağım yapıp bebeğe verdim bazen bebek göğüsü tam boşaltamıyormuş o yüzden bu tıkanmalar olabiliyormuş
ibrahimefeninannesi mrvyhya yok azalmadı maydanozla ov dediler onu bile yaptım ama azalmadı birde ateşim çıkıyordu bu yüzden mi bilemedim
mrvyhya ibrahimefeninannesi eevt o yüzden çıkıyordur ama bu şekilde devam edersen Allah korusun daha kötü şeyler olur antibiyotik kullanman gerek
tazebiranne_ Ters emzirme ile geçiyor Ters emzirme de şu şekilde mesela sağ memeyi emziriyor gibi sol memeyi emziriyorsunuz aynı pozisyonda bebeğin pozisyonunu değiştirmeden direkt emzirin umarım anlatabildim Google de görseli de var yükleme yapamadım şuan