Yasemin23 Tekirdağ Çorluya tayinimiz çıktı. Nasıl bir yer lojmanlar özellikle bilgi verirseniz çok sevinirim
hnnl Yasemin23 bilgim yok üste kalsın bizde Kırklareli Babaeski tercih dışı çıktı kafamda deli sorular lojman felan nasıl olur 3 çocuk
smyya1 Yasemin23 biz Tekirdağ Çerkezköy’ de yaşadık ilk tayin yerimizdi Çerkezköy çok güzeldi küçük sakin çorluya 1 defa gittim orası biraz daha gelişmiş çerkezköyden ama inanın lojman felan bilmiyorum üstte kalsın
agustosta Yasemin23 biz de tercih dışı tunceli hozat geldi bilgisi olan varsa ben de merak ediyorum nasıl bir yer?
Yasemin23 hnnl bizim de tercih dışı geldi zaten kuzey Irak’tan gelecek eşim bu durumda bile tercih dışı gönderiyorlar ailelerimize yakın yerleri yazmıştık ama maalesef burası geldi ben de çok tedirginim nasıl olacak bilmiyorum ya
zeyzey001 hnnl Lüleburgaz dayım sürekli denetim sıkı çalışma var burada :) Babaeski de pek bişey yok duyduğum kadarıyla sosyal Faaliyetler için buraya geliyorlar hayırlı olsun size
hnnl Yasemin23 hiç şaşırmadım yıllardır doğu 2 yılda bir tayin yıldım artık madem tercih dışı vereceksin. Milleti yazdırıp yorma
Yasemin23 hnnl ayy ayy kesinlikle biz 3 yıllık evliyiz neredeyse bir bebeğimiz var bilin bakalım ne kadar süre yan yana kalabildik 😐 batıya gelicek diye sevindik o da kursağımızda kaldı bu üçüncü yeri eşimin ve hep tercih dışı geldi
Yasemin23 agustosta birlik Kuzey Irak’taydi iki yıl önce Hozat çıktı bize de yine tercih dışı ama şimdi geri çekilecek o birlik eşim öyle söylemişti o nedenle Hozat hakkında bilgim yok canım
Gzd3264 Yasemin23 çorlu çok güzel baya gelişmiş bir ilçe ama tabi biraz pahalı lojmanlarla ilgili bilgim yok maalesef hayırlı olsun
sekerbebeginannesi Yasemin23 memleketimize hosgeliyorsunuz:) Küçük İstanbul olarak düşün, deniz merkezde var ve yakın mis gibi memleket Tekirdağ:)
agustosta Yasemin23 evet ben de araştırıyordum bize de öyle duyum geldi çekilecek diye. Hayırlısı olsun herked hakkında inşallah