Lazziya23 Merhaba 8 ay 18 günlüğüz normalde oğlum 9 da uyur sabah 8 e kadar 1 en fazla maximum 2 kere kalkar uyurdu şimdi ise 9 dan beri 4. Kalkması ve asla uyumuyor sizde durumlar nasıl 🥹
Sadekahve_ Lazziya23 biz şuan 17 aylığız ama geçtik o yollardan, bizde de ara ara böyle uyku gerilemesi, uykuya direnme vs. çok olurdu hiç geçmeyecek sanardım ama geçiyordu en fazla 1-2 haftaya hep düzeldi 😌 Umarım sizinde öyle olur 🙏🏻
devamom Lazziya23 3 ay 15 günlük. Tam gaz bitti biraz uyku uyurum diyordum ki reflü iyice arttı. Ben sallamaya devam.
deleted20517 Lazziya23 diş çıkartıyor olabilir bebeğiniz,genelde diş ağrıları falan gece tutuyor,brnimkide 23 aylık kızım 10 buçukta uyudu gece kalkmıyor çok şükür,hastalık vs olmadığı sürece,şimdi çay keyfi yapıyorum kocam ve erkek kardeşim de PC oynuyor🤤🥰
Leylamoznur Madamehappyyyyy 11 ay 18 günlük zaten yeni yeni düzeliyo gibiydi uykusu hasta olduk geceler uzun oldu dahada 😂😂
ozah Madamehappyyyyy yaa bende de durumlar aynı burnu tıkalı ememiyor emerek uyuduğu için sallıyorum yerine bırakınca tekrar tıkanıyor ağlıyor hadi bir daha salla burnunu nasıl açabilirim, serum fizyolojik yaptım aspiratör ile çektim ama hala tıkalı ağzından nefes alıyor
Madamehappyyyyy Leylamoznur Cidden öyle ya düzen ney ki diyordum ama 🤣iki gün iyi düşündüm aslında bizim düzenimiz varmış her 2 saatte bir uyanıyor olması da bir düzenmiş 😅
deleted20517 Lazziya23 yani büyük ihtimalle distir damakları sancı yapıyordur,diş granülü sür istersen gece uyumadan önce
seizetheday Lazziya23 3 ay 21 günlük kızım ve 22 aylık oğlum uyudular ben bu saatte çamaşır bekliyorum süt kaynattım peynir mayalamayı bekliyorum çocuklar uyusa da iş bitmiyor 🤦♀️
Madamehappyyyyy ozah burnunu yıkadım baş ucumuz da soğan var ama maalesef şuan oğlumda ağzı ile nefes alıyor burnu tıkalı. Uyumadan önce yıkadım akşama kadar yıkadım burnunu.
Sudee00 Lazziya23 18 aylık uykuya geçeli 2 saat oldu oysaki bende yorgunum hemen yatacaktım 5 dk telefondan birşey bakayım dedim 2 saat geçmiş🤦🏻♀️