hirambaby İyi aksamlar hanımlar. Ben yeni kapandım da uygun fiyatlı bildiğiniz alışveriş yaptığınız herhangi bir sayfa var mı?
DenizAsaf hirambaby hayırlı olsun inşallah 😍 modasena. Pardesü dünyası. Moda şah. Moda selvim. Tofisa( bazıları çok kötü geliyor )
Tatlican hirambaby Hayilrli olsun başörtüde pamuklu tulbent gibi yumusak olanları secin hiç rahatsiz etmez kardeimde 3ay once kapandı.
Madamehappyyyyy hirambaby Mağazalardan deneyerek alma taraftarıyım. Hem kalitesini görüyor hem deniyorsunuz. ❤️ Moda Nisa moda selvim ve sefamerve önermiyorum.❤️❤️ meri.store pahalı ama kaliteli.
hirambaby DenizAsaf çok tesekkur ederim. Tofisadan alışveriş yaptım. Aldıklarımı çok beğendim ama çok geç gönderiyorlar ya 😀
Gme1709 Feminen moda ürünleri çok ucuz ve kaliteli kesinlikle Bakın yalnız çoğu ürünü orta yaşa hitap ediyor
hirambaby Madamehappyyyyy Aksarayda yaşıyorum. Bana mi çok pahalı geliyor bilmiyorum ama aşırı pahalı. Adana(Memleketim) daha uygun oraya göre. Her seferinde de adanaya gidemiyorum maalesef
arenbeyinannesi hirambaby Öncelikle hayırlı olsun 💕’Lamelif’ isimli internet ve instagram sayfasına bakabilirsiniz genç giyim için çok güzel şeyler var ve güvenilir tavsiye ederim hep alışveriş yaptığım yer
DenizAsaf hirambaby yani evet oranında kötülüğü o ben bazen aldığım ürünün kalitesini beğenmiyorum o kadar
Ecemsultan hirambaby pazarium. Tesettür dünyası. Moda selvim. Fenimen. Elfida moda aşırı güzel en beğendiğim giyim sayfası diyebilirim.
Sudee00 hirambaby Merhaba elimde çok fazla tesettür kıyafeti var sayılı giyilmiş temiz almak isterseniz yardımcı olurum etek elbise takım😌