bircn1 Merhabalar ileri derecede pişik oldu kızım bağırsak enfeksiyonu olduğu için çok fena pişik oldu öneriniz varmı güzel anneler
eclahu bircn1 papatya suyuyla yıka once sonra pişik kremı günde en az yarım saat açık gezdırın bez takmadan
ffatma1 bircn1 merhaba benim kızımda da hassas cildi olduğu için hiç bir krem işe yaramadı en son sağlıkocağındaki doktorum bana travazol ve hanedanı önerdi karıştırarak kullan dedi günde iki defa kullandım bir çok şükür
nihanfd bircn1 bizde enfeksiyon sonrası pişik oldu 2 hafta geçmeyince doktora götürdüm mantar ddi. Ne kadardır bu durumdasınız
bircn1 nihanfd bizde öyle hastanedeydik zaten yatış yapmıştık dün taburcu olduk size ne verdiler bize sadece travazol vermişti fayda etmedi bende hamazinc aldm
Ardenaden Troysd ve hamazing karistirarak surun ve surekli alti acik dursun kuru olmasna dikkat edin altinin.
Annekizz_ bircn1 arko nem yeşil tüp olanı mutlaka dene derim. Benim kızımın da en büyük sorunumuzdu pişik son zamanlarda sadece bunu kullanıyorum kızarık olunca tek surmede bile etki ediyor. Hem uygun hem mükemmel kesinlikle şans verr 🌸 çok geçmiş olsun