Tuqce01 Emine1013 eşim in eski görev yeri gayet güzel iyi olduğunu söylüyor merkezde olursanız daha iyi biz Bingöl Kiğı ilçesindeyiz fakat köy den daha küçük a101 ve şok var bakkal vs var
Elfbsra Emine1013 ben yüksekovadayım temmuzda bi sene olacak geleli Genel olarak normal ama öyle sosyal aktivite olmayan bir yer aradığınızı buluyorsunuz hastane olarak malesef geride kalmış eğer ev tutacaksanız tokilerde tutmanızda fayda var
Emine1013 patiseverr hadi ya tayinler açıklandığında merkez mi gözüküyordu yoksa karakol mu bizim merkez gözüküyor üst bölegeisne gidebilir mi acaba
Mavi_cicek Anonim__ benim eşimde jandarma uzman çavuş saat 10 da haber geldi baktı ama açıklanmamıştı açıklansa da artık rahatlasak 😒
patiseverr Emine1013 Hakkari merkezdi es götürülüyor diye çok sevınmıstık ama esım gittiğinden beri üst bölgende ızınden ızıne ınıyor . Normalde Yüksekova çok güzelmiş ama benim esım yukardan inemıyor
Emine1013 Elfbsra kiralar nasıl birde oğlum için Kreş düşünüyorduk bu yıl onlar falan bir bilginiz var mı
Emine1013 Elfbsra toki dışarıda mı askeriyenin içinde mi acaba çünkü askeriyenin içinde toki ev yapmış gibi bişeyler duyduk da
hnnl Emine1013 eşim Şemdinlideydi canım 2018 de Şimdi Şırnak’ta kafam Allah bullak tercih dışı geldi hep gene tercih dışı Kırklareli çıkmış bıktım bunların bu sacmalıklarından madem tercih dışı arkadaş yazdırma yer
hnnl Elfbsra hayır canım Yeri Hakkari Şemdinli burası ikinci doğu görev yeri ama arasıra hakkari’ye gidip geliyordu burada da dediğin yeri bilmiyorum ama eşime bir sorayım bakayım
melera Emine1013 eşim 5 yıl görev yaptı orda ama merkezde degil esendere de Merkeze aileler gidebiliyo diye biliyorum.