T0609G 4 ay 1 günlük bebeğe kaç cc mama verilmesi gerek bir öğünde? Emzirmeyen anneler yardımcı olursanız sevinirim
Zeynepnisa T0609G 2 veya 2 bucuk saatte bir 90 cc ile bir dene canım. Cok geldi içemiyor kalıyorsa 60 ver. baktın 90 cc icti yetmedi hala istiyor 120 cc ver. Her bebek farkli bünyesi iştahı bunu deneyerek senin bulman en güzeli. Fazla icmek istemiyorsa da zorlama zaten midesinin aldığı kadarını icecektir. 3 saatte bir icmek isriyorsa da 3 saatte bir ver.
T0609G Suragurler sütüm çok azaldı sadece geceleri mama veriyodum şimdi gündüzleri de vermeye başladım kaç saatte bir veriyosunuz
Suragurler Doktorum 4 saate kadar yedirebilirsiniz dedi 3-4 saate bi kayıyorsa 120 ama 2 saate 90 vermeye çalışıyorum
ElisaundMom T0609G 180 veriyordum ben, şuan beş ay 3 günlük ve 180 yetmiyor ,sanırım 210 a çıkartacağım, bebeğini dene 150 ver önce, bitiriyorsa 180 verirsin dört aylık içmesi gereken miktar 180 yazıyor
Zeynepnisa ElisaundMom 180 cc 5 saatte bir verilmesi gereken bir miktar ama zaten 2 saatte bi 90 cc verdigi zaman 4 saatte 180 cc icmis oluyor bir anda 180 cc vermek bazi cocuklara iyi gelmeyebilir
ElisaundMom Zeynepnisa dört saatte bir 180 veriyorum , çok şükür bir sıkıntı yaşamadık. Tabi bebekten bebeğe değişir
Daghanbatin T0609G ben ogluma iki saate bir 100 cc verıyorum similac kullanıyorum gece eger uyanmazsa saat kacta yattı bakıyorum kacta kalktı ona göre cc cogaltıyorum mamanın markasına göre mıktarınyazıyor orda
bidunyamutluluk T0609G canım mamaya yeni başlıcaksın 90la başla 3 saatte bir ver o zamanla alışıp kendi acıkınca ağlıcak zaten anlarsın acıktığını. Ben şuan 2aylık bebeğime 120 cc veriyorum ama doğduğundan beri mama alıyor. 90la başla doymaz büyük ihtimalle 120 verirsin. Zamanla artırırsın.
bidunyamutluluk T0609G kilosu /56 olarak da bulabilirsin yemesi gereken miktarı canım. Aptamil kullanıyorum başka mamaları denedim hiç biri iyi gelmedi en iyisi aptamil. Bebekten bebeğe değişiyor ama