teachermoms mylmz İzmir Sünnet Kliniği. Yusuf Demircan beye yaptırdık. Böylesi memnun kalacağımı bilsem öncesinde 1 ay araştırmazdım vallaha.
Farukunmuhendisannesi mylmz iste aradigim soru, teşekkürler. Benim oğlum da 5 aylık düşünüyorum ama güveneceğim bir yer arıyorum
Serene mylmz Özel bir yer arıyorsanız hiç düşünmeyin İzmir Sünnet Kliniğine gidin.Yusuf Bey ve Melih Bey.İkisi de çok iyiler.Çok ilgililer.Yakın çevremde herkes oraya yaptırdı.Biz de orayı tercih ettik.
_gklp35 Merhaba bendr izmirde yaşıyorum izmir de devlet hastaneleri 1 yaş altı yapmıyor özellerde 2 binlirada 6 bin liraya kadar ve genel anestezi altında yapıyorlar (tamamen bayıltıyorlar) Kemalpaşa devlet ya da akhisar devlet hastanesinde yapılıyor. Biz yarın sünnet olmak için akhisara gidicez. Lokal anestezi olucak bölgesel sadece
mylmz _gklp35 ben Mehmet Kolay la görüstüm bugün lokal anestezi 1000 tl dedi yaptıran arkadasım memnun ama baska fikirlerde almak istemistim. Teşekkür ederim
Seraaaap _gklp35 bizde yaptrdik bi ay oldu ama 2 bin vermedik canim o kdrda ucuk degiller fiyatlat ve sadece o bolgeyi uyusturuyolar
Seraaaap mylmz ben ismira kucuk beyler sunnet kliniginde yptrdim cnm asiiri memnunum doktorumdan cok ilgili ve titiz
Farukunmuhendisannesi teachermoms fiyatı nedir acaba? Ve nerde klinik? Genel anestezi ile mi oldu yoksa lokal mi? Ve son sorum yanında bulunabildiniz mi? Çok soru sordum şimdiden teşekkürler
teachermoms Farukunmuhendisannesi yanındaydım. Lokal tabiki. Bayraklıda klinik. Fiyat 1200 dü ama son kuruşuna kadar haketti.
Cannn Farukunmuhendisannesi prof dr irfan karaca cok iyidir tavsiye ederim oglumu 3 aylikken sunnet ettirdik yanindaydim elini tuttum sarki soyledim bizimki miz miz biraz hic bir bebek aglamadi bizimki ciyakladi 🤣
flklc Bizde İzmir sünnet kliniğinde yaptırdık 1200 liraya .. lokal anestezi ile yaptı çok memnun kaldık doktorumuz Melih beydi
demetdemircioglu Gaziemir devlet hastanesinde yaptirdim 3 aylikken lokal ile sira bulabilirseniz tavsiye ederim🌸
Enesmeryem demetdemircioglu adem bey yaptırdım ben isteyen varsa sunentciyi numarasi var kızlar verebilirim
Swtlna Prof.dr.orkan günere yaptırdık, çok ilgili çok memnun kaldık ama 10 ay ila 18 ay arası yaptırmayı tavsiye ediyor, yine tavsiyesi genel anestezi ama ailenin tercihine uygun olarak lokal de yaptığını biliyorum.
demetdemircioglu Eminemhbc hayir ucretsiz. Üroloji bölümünde levent beye randevu aliyorsunuz bi tek o yapiyor diye biliyorum 😊