elif23044 Kızlar Doğum parası ödeme aşamasında diyor ben Ptt ye gitmeden onu hesabıma aktarabilir miyim ama nasıl ?
Ecem19 elif23044 ödeme aşamasında dediğinde pttye gidip alabiliyor muyuz süt parasında bankaya gönderildi dediğinde almıştık benmde doğum parası ödeme aşamasında yazıyor acaba gtsem ptt ye alabiliyor muyum
GulruBal Ecem19 ödeme aşamasında diyorsa ptt şubelerinde ücret görünmüyor. Bankaya aktarıldığı zaman ancak ödeme alabilyorsunuz.
Ozgakbs Süt parası yada rapor parası gibi tanımlı hesabınıza yatmıyor doğum parası. Daha yeni sordum bende direk gidip ptt den çekmelisiniz.
alphan Saida_Safiye e devletten hir şahıs ödemeleri yaz canım ordan görebilirsin bankaya aktarıldı yazdığında gidip alabiliyorsun süt parası ayın 25 inde veriliyor diye biliyorum
GulruBal elif23044 evet elif hanım e-devletten baktığınız zaman iş gorememezlik olarak bakınca ödeme kısmında gönderildi yazması gerekiyor diye hatirliyorum
alphan elif23044 e devletten gir şahıs ödemeleri yaz canım ordan görebilirsin bankaya aktarıldı yazdığında gidip alabiliyorsun
AkileUgur elif23044 PTT ye gidip alabilirsiniz.odeme aşamasında yazıyordu ve aldım. Ayrıca banka hesabını e devlet ten tanımlayıp kartınla alabilirsin
elif23044 AkileUgur bir haftadır ödeme aşamasında yazıyor ama her gittiğimizde yatmamış diyor neden sizce