Smyr6346 Hanımlar bir ay oldu sezeryan olalı ama gece terlemelerim hala bitmedi. Uyanıyorum saçlarım kıyafetim falan hep ıpıslak. Bide kötü kokuyo. Ne zaman biter bu
Diloscuk Smyr6346 benim de 36 gun oldu ama Tam bitti diyemem. Ara Ara acaip sicak basiyor. Tabi ilk gunlerde göre baya azaldi. 40i cikinca biter diye umuyorum
OzlemAlisa Smyr6346 bir temmuz annesi olarak nekdr zorlandigimi anlatamam 😭 gece 5 6 tsort degistiriyordum. 40imiz ciktiktan bi iki hafta sonra duzeldi🙏
Fkiklim Ozzyy sezaryandan mı oluyomus oo aaa ben 4. Ayda yım daha yeni azal dı buz gıbı havada terliyorum
Annekeki Ayy bu terleme bi bende oluyo saniyodum diyorum bukadar terlemezdim niye terliyorum. Konuya denk gelince sasirdim🙊
Merkurkedisii Scb aynen benmdde 5 ay oldu hala terlemelerim bitmedi. Hastalık öksürüo grip bitmedi gitti. Sürekli atlet değiştirmekten gına geld
Merkurkedisii 23zumra yok canım bendede var 5 ay 10 gün oldu hala kesilmedi terlemelerim. Kendime dikkat etmeme rağmen sürekli hastayım terlemelerim yüzünden.sürekli öksürük grip 😖
MuhammedAmine Smyr6346 2-3 ayı bulmuştu benimde kötü koku Allahım 😑 koltuk altıma bir krem almıştım eczanede evde değilim şu anda adını hatırlamıyorum banyodan sonra sürüyorsun hiç koku olmuyor
Defnem_ Smyr6346 yanlış hatırlamıyosam benim 3 ay falan sürdü ben o süreci deodorant la geçirdim ama sprey olanlar işe yaramıyo canım sabun kalıbı gibi olanlar varya onlardan al hem kuru tutuyor hem de kötü kokmuyor
Mtzzeynep Smyr6346 al benden de o kadar terlemeden fenalık geldi gece kalkıp kıyafet değiştiriyorum. Terli terli tuvalete bile gidince üşüyoruz hastalık yakamızı bırakmıyor
Nur0809 Lohusa teri derler 40ım çıkınca geçti benimde olması gereken oymuş hemşire öyle demişti bana normal yani terlemeler sırıl sıklam oluyodu üstüm başım
Mtzzeynep Smyr6346 benim boynumdan başlıyor göğüs kısmımdan itibaren bi gece kalktım afedersiniz iç çamaşırım bile sırılsıklamdı 🙈 eşim diyor altına mı yaptın o derece terliyorum. Bide 45 kiloyum kilolu bir insanda değilim aşırı terlemek için 🤭
Smyr6346 Mtzzeynep valla ben çok utanıyorum eşimden değişiyorum sürekli ama yinede sürekli terlemek sinir bozucu