beyzasargn Bebeğim yeni 6 aylık oldu yoğurt verdim yedi fakat havuç ve patates te katılarak ağladı hep ve yemek yemek istemiyor ne yapmalıyım hep böyle mi gidecek 🥹
Gulgok12 beyzasargn sadece 1 çay kaşığı tadına baksa yeterli zaten benim oğlum 8 aylık yeni yeni severek yemeye başladı 😄 çok zorlamamakta fayda var . Baktınız hiç istemiyor 1 hafta kadar ara verin derim üstüne gittikçe iyice soğuyor .
Sevensevilen beyzasargn keyifli olduğu bir saatte verin. Belki kaşıkla yemek istemiyordur eline verin oynasın tadına baksın
MeteElif beyzasargn benim benegim de havuc vr patatesi sevmedi. Muz ve kabak verdim onları yedi . Yemediklerini yogurt ile verin diye okumustum ama yogurdu deniyim ona gore patates ve havucu yogurt ile veririm diyorum
Gulgok12 beyzasargn benimde tahmin ettiğimden daha sıkıntılı bi süreç oldu ben sanıyordum her verdiğimi hemen seve seve yiyecek 😄 meyveleri sebzelerden sonra tattırmaya çalışın ben ilk yoğurt ve muz vermiştim bu sefer sebzeleri hiç yemek istmemişti 😄
Sevensevilen beyzasargn eline alabileceği şeklde de haşlayın. Herşeyiyiyenbebek sayfasına göz atmanızı tavsiye ederim