bebekecroannesii Bebeğim 4 aylık hiç durmuyor devamlı ağlıyor ve emmek memeden ayrılmak istemiyor hep mızmızlık yapıyor neden olabilir
arasardaannesi bebekecroannesii hasta olabılır mı aşı fln oldu mu onun huysuzlugu varsa belkı emzık almıor mu emme ıhtıyacını gıdermesı ıcın🌺
2bebisannesi_ bebekecroannesii bizde 4 Ay 9 gunluguz yatirinca çok ağlıyor benimkide hep kucakta durmak ya da onunla konuşmamı ilgilenmemi istiyor yanından ayrıldığım an ağlıyor 😀
sugarmomy bebekecroannesii bizde 4 ay 14 günlüğüz aynı durumlar bizdede mecvut😂o meşhur atak dönemine hoşgeldikkk😂♥️
bebekecroannesii arasardaannesi hayır emzik almıyor başta sütüm mü yetmiyor diye düşündüm her ay kilo alımı iyi olan bir bebek son zamanlarda acaba sütte azalma olabilirmi diye düşünüyorum hep mızmız oyuncağa baksa iki bakıyor mızırdıyor ayakta gezse kızıyor beni görünce emmek istiyor üstüme saldırıp çenemi emiyor aşı oldu ama hasta gibi değil
gozdegunduz bebekecroannesii ne zaman kolay hale gecek merak ediyorum. Bütün uykularında yanında istiyor beni yanından kalkınca uyanıyor iş güç yemek hayal oldu resmen yemek yapınca şükreder oldum
thebacim Atak döneminde muhtemelen, çabuk geçiyor merak etmeyin az kaldı diye kendinizi telkin edin 🥰
bebekecroannesii gozdegunduz evet o kadar derin uyuduğuna eminim diyorum koyduğum an uyanıyor nasıl anlıyor anlamıyorum gece uykusunda bile evde hırsız gibi dolaşır olduk uyuduğunda gene banamısın demiyor
D_deniz bebekecroannesii gaz olabilir beslenme sonrası uyuyor bile olsa 10dk omuzda yatır. Kaka zor çıkıyor olabilir bagirsaktaki gaz ağrı yapıyor.
Ardenaden bebekecroannesii 3.5 olduk bizde de durumlar ayni kilo alimi iyi beni gorunce omzumu kolumu emiyir surekli kucak istiyir eskiden durdugi yerde dururdu simdi durmuyor
Kokoshbaby bebekecroannesii 18inci aydan bıldırıyorum ne memeden ne benden ayrılmak istiyor .Okulada bırlıkte gıderız heralde 😵💫