lceLady Canım cok tost istiyor. Yarın yapmak istiyorum ekmek yemiyorum sadece galete tüketiyorum Hiç yulaf tost deneyen oldumu? Tadı nasıl yenilebilir gibimi? Veya başka tost tarifiniz var mı? Ekmeksiz, unsuz olmalı 😏
AnnaKurt lceLady Yahu oha 🤣 demin onun muhabbetini ettim parkta. Denedim ben ama benim salak tost makinesi yüzünden yapamadım ama güzel oluyormuş
twinsmomm2 lceLady 2 yemek kaşığı tarhana 1 yumurta çok az kekik çırpıp yağlı kağıda iki parça döküp tost makinesine basıyorsunuz arasına kaşar koyup iki katı birleştirip tekrar kızarana kadar pişirin harika oluyor
aslannannesi36_ Bir havuç varsa kabak rendele suyunu al 1 yumurta ve yulaf karıştır yağlı kağıdın arasına tost makinesinde önce pişir sonra malzemeleri koyup 2 ye katla mükemmel oluyor
cancon lceLady ben denedim yenmeyecek bir şey değil. hamuru ince yaymak gerekiyor ve baharatla, lezzetlendirebilirsiniz. Çörekotu yakışıyor bence
Alpi2023 lceLady 3 yemek kaşığı yulaf 1 yumurta 1 kaşık yoğurt çok az bi zeytinyağ biraz tuz ve istediğiniz baharat varsa ekleyin ben kekik koyuyordum güzel oluyor karıştırıp ince olarak koyun tost makinasına kızardıktan sonra arasına peynir jambon koyup katlayın erisin çok lezzetli oluyor 🤭