ElifKaratas Arkadaşımın bebeği 25 günlük çenesi ve ayakları titriyor kanında enfeksiyon çıkmış daha önce yatmışlar smdi geçmiş ama böyle üşüyor gibi titriyor ateşi Yok dıştan vücûdu da cok sıcak değil birde tek kat pijama giydirmişler altına doğduğu günden beri uyku tulumunun içindeymiş ayakları felan tek kat uyku tulumu da malum ayakta durmuyor çorap yeri benm aklıma üşüyor olabileceği geldi ev kaloriferli . Sizce ne olabilir başına gelen varmı ?
Arvenceren ElifKaratas bncede üşüyo tek kat nasl ısıtsn kendini kalın bsyler giydirsn arkadşnz belki geçer geçmezsede hastanedeye götürn
Gizemre ElifKaratas bizimkide kaloriferli 2 alt 2 üst pijama giydiriyorum ayaklarına çorap üstünden patik çene titremesi geçti
ElifKaratas [bilinmeyen] [bilinmeyen] Arvenceren Gizemre Aselimmm Cok sağolun arkadaşlar cok cok tesekkr ederm Allah rağzı olsun bende öyle düşünüyorum insalalh başka birşeyden değildir 🙏🙏
Aselimmm Üşüdüğü içindir çünkü Bebekler hareketsiz oldugu için durdukları yerde üşürler biz bile uzun süre aynı yerde hareketsiz kaldıgımız zaman üşüyoruz ki tek kat giydiriyormuş ben kaloriferli evim her yer yandığı Halde kat kat giydiriyorum canım sıkı giydirsin geçmezse doktora gözüksün