usenmedimyaptimbirvelet Yasmin4 valla bizde fakirlikten bıktık ya, eşim tefeciliğe başladı o yüzden. Bende arada kaçakçılık yapıyorum
Beyninizikullanmakucretsizdir Dondurmalikahve benden izinsiz nasıl bilenziklerimi paylaşıyorsun hemide benim diyorsun seni şikayet edicimmm 😳
usenmedimyaptimbirvelet gencmom_ adamlarımız var teşekkürler, eğer eksilme olursa sizi çağırırız🫶🏻🫶🏻🫶🏻
SevimliHayaletCasper Yasmin4 bende banka soymayı düşünüyodum bu ara kesin zengin oluruz şu garantiye gıcık oluyorum ondan başlayalım gel
mylittlebabbym Şaka da olsa herkes illegal ve haram yolları yazmış. Helal şekilde zengin olunmuyor mu bu ülkede acaba hiç. Mesela üreterek? Çok çalışarak, akıllıca yatırımlar yaparak felan.
Deletedmom_9857 mylittlebabbym çok haklısınız ama maalesef sadece üreterek çalışarak zengin olmak imkansız yaa
Sedef221024 mylittlebabbym hayır olunmuyor maalesef akıllı yatırım yapmak içinde para lazım bir iş kurmak içinde kiralar bu kadar yüksekken temel gıdalar bu kadar pahalıyken kenara para atıp ticarete de atılınmıyor tabi bu nesil için geçerli bu babalardan dedelerden kalan oturmuş iş yerleri yada mirasların varsa üstüne bişey koyabilirler ama şuanki nesil için çok zor zengin olmak çünkü hem maddi hem manevi bir alt yapı yok
kimbumadam mylittlebabbym zenginlikten kasıtın ne olduğuna bağlı üç beş ev arazi iyi bir araba benim için zenginlik değil mesela Bebekte bir yalın varsa Salon penceresinden tekneni görüyorsan Ya da 200 bine villa kiralayıp oturabiliyorsan ya da işletebiliyorsan Altında spor araban ya da tarzın neyse işte varsa Vs vs zenginsindir Örnekler çoğaltılabilir. Bunlar babadan kalmayıp çalışarak kazanılabilecek meblağlar değil. Türkiye’de en iyi ne olabilirsin ceo belki 200 bin alsa aylık yine kurtarmaz yine zengin olmazsın Ona göre bir evde oturursun harcaman olur
Poncikkkk Yasmin4 ya kafi ya muhni ya fettah ya Rezzak esmalarını sürekli tekrarla ben zengin zengin oluyorum cok param var oldu cok şükür de aklına her geldiğinde söyle ve kağıda yaz zenginmişsin gibi yaz zenginim zengin oldum mutluyum gibi birde param yok zar zor geciniyorm param bitti gibi tabirleri kullanma
mylittlebabbym uykumvarasko yani bu ülkede zengin olan herkes haram yollardan mı zengin olmuş oluyor?
uykumvarasko mylittlebabbym Eğer hali hazırda bir sermayen yoksa anadan babadan kalan bir mal mülk para söz konusu değilse muzice gerekli
balmom59 mylittlebabbym postlarda çok asabisiniz çok sert yorumlar yapıyorsunuz bi sakinmi olsanız acaba 😊 papatya çayı öneririm