Beren2323 Amazon satıcı dışından alışveriş yapan var mı bebeğime hamak alcam hepsi burada ki satıcı ile oradaki satıcı aynı ama Amazon’da daha uygun acaba elime ulaşır mı geç gelir mi
NmalkoC Beren2323 tahmini teslim tarihi yazar zaten canım o tarihte problemsiz geliyor bende bazen alışveriş yapıyorum kendi satışları harici bir problem yaşamadım
simert Beren2323 ben çok fazla amazondan alışveriş yaptım bir kere sorun yaşadım hemen para iadesi yaptılar kargosuda hızlı geliyor
Beren2323 Eymeninannesiiiiiiiiii Amazon satıcısı dışında aldınız değil mi 😊ben Amazon satıcısından aldım da başka bilmiyorum
NmalkoC Beren2323 o konuda fikrim yok gerçekten hiç iade yapmadım ama problem olmaz bence çünkü hepsiburada trendyol gibi bir site bence sorun cıkmaz
marsiyen Beren2323 Ben iade yaptım daha doğrusu değişim çok kolaydı zaten en sağlamı Amazon en güvenilir olanı yani.
tchrhcr03 İade için 1.5 aydır uğraşıyorum. Paramı yatırmadılar ve cuma günü tüketici haklarına başvuracağım. Şikayet var a bi göz atın bence.
gedk12 Beren2323 amazondan biz siparis veriyoruz depoda varsa o gün aksam bile mutlaka ulastırıyorlar. Hatta bir keresinde esim pahalı bisey almıs. Kargoyu bi actık kalem ucu cıktı. Geri hemen yazdık falan kargocularını gönderdiler aldılar ürünü ardından ürünümüzü ulastırdılar.