2lokummannesiii Kızlar bana bilgi verir misiniz doktor yazdı nasıl kullanılıyor kaç ölçü konuyor? bir hafta sonra beş aylık olacağız.
Elazeynep1 2lokummannesiii normal mamayı nasıl veriyorsan öyle ver dedi ben emziriyorum mamada 3 kere 60 cc yapıyorum
2lokummannesiii Elazeynep1 ölçek olarak nasıl koyuyorsun içine ben onu bilmiyorum 😂 Aptamil verdi alerji maması inşallah içer
Elazeynep1 2lokummannesiii bizimde aptamil normla ama 30 cc ye 1 ölçek tadi çok kötü ben pekmez le ve vanilya şurubuyla veriyorum zaten biberon. Almıyor benim ki ağzına sıkıyorum zorla içiyor
Mhediye 2lokummannesiii 120 cc 4 ölçek atılıyor canım biz şimdi doymuyor diye 175 cc 6 ölçek atıyorum 9 aylığız bu arada
2lokummannesiii Elazeynep1 vanilya şurubu dedi bana da pekmeze alerjisi olmasın diye. Bakalım mama gelsin denicem çğk kötüymüş. İnşallah içer. Ne kadarlık sizinki. Buğdaya falan alerjisi varmış meğer bilmeden ekmek yiyordum mahvoldu yavrum.
Elazeynep1 2lokummannesiii yani ayla alakası yok ki aynı sistem zaten sadece cc yi sen belirliyorsun ne kadarla doyarsa
2lokummannesiii Elazeynep1 oy oy gerçekten yoruldum ben kilo da veriyor insan psikolojim bozuldu. Senin bebeğin kaç kilo benimki bu ay hep kaka yaptı aldığını vermiş 😭😭😭😭 4 ay 23 günlüğüz.
2lokummannesiii Elazeynep1 ya çoktandır hep günde defalarca kaka yapıyordu emdiği çıkıyordu yani normal