tubiiik_ kızlar dün köfte aldıkta bugun yapım dedim rengı böyle bozukmu anlayamadım kokusu köfte gibi kokmuyo anlamadım
ikiaslanannesi tubiiik_ baharatlı mi ? Baharat kokuyordur belki. Ama ben işimi garantiye alır yemezdim ☹️
tantuniayrangerisiyalan tubiiik_ Bu resim bu yüzden mi öyle bilmiyorum ama kasaptan aldığımız o tezgahtaki etler tezgaha değen kısım kararıyor ondan olabilir
hilalmehmet010417 tubiiik_ Kötü korkuyorsa bozulmuş demektir pişirme canım nolur nolmaz bide son kullanma tarihine bak
bisenakillisinzaten tubiiik_ bı yerden hava almış o yüzden böyledir rengi, pişirin sonra tadına bakin. Bozuk kokusu gelmiyorsa bozulmamıştir bide bence
tubiiik_ hilalmehmet010417 16.05.2024 dün köfteci yusuftan aldık bende tam bilmiyorum ama bana degısık geldi kokusu
Eylul301023 tubiiik_ köfteci Yusuf’un köftesi çok yağlı olduğu için ağır kokuyor olabilir ama pis değişik bir koku varsa bozuktur
alpsmother_ tubiiik_ köfteci Yusuf ile ilgili bin tane haber çıkmıştı at eti kullandıklarına dair çokta şikayet alıyordu zaten
tubiiik_ afrakevser evet bozukmuş 3 tane almıstık böyle 2 si normal kırmızılıkta ve köfte kokusu vardı bu farklı olunca şüphelendım