meliketayfun20 Kızlar 11 gün bugün doğum yaptım bebeğim ağzından gazı çıkarıyor alttan da tuvaletini yapıyor ama arada gazı geliyor ağlıyor uyumadan önce başından geçen varmi yada gazı için yardımcı olacak varmi 🙏
Elmsnghn meliketayfun20 bn bol bol kimyonlu yogurt yerdim. Kimyon gaza çok iyi geliyor. Rezenenin zararı var demişti doktor
sibelkilic meliketayfun20 her altını actıgında saat yonene karnına bebek yagıgla masaj yap ayaklarını karnına dogru ındır cek o sekılde gazını bıraz cıkarır tamamen yapamadıkları ıcın bıtmıyor gaz damlası kullanıyormusunız bıde ayrıca ılık suya belınden asagı tutun banyoda bunu ıkı kez yapın her su sogudugunda hem gaz hem kakasını yapıyordu benım oglum masajlarla damlalarla sıcak suyla bıde karnına sıcak havlu koyuyordum ayaklarına da her gece yatarken gazını cıkarsın rahat uyusun dıye
nurzorlu meliketayfun20 hayırlı olsun. Gaz sorunları 2 haftalıkken başlar. Eğer ciddi ağlamaları varsa durmayan erken başlamış olabilir. Kafanıza göre bir şey kullanmayın çok minik çünkü. Doktorunuza danışın.
meliketayfun20 Elmsnghn kimyonlu rezene içiyorum ben arada sık sık değil canım birde yoğurt deneyim teşekkür ederim