Yasemin158 Bilenlere soruyorum. Ben cocugu çocuk gösterme yerleri varmış orda gösterecem yani öyle istiyorum yanlarında da ben olmak şartıyla bu mümkün mü daha önce bu şekilde yapan oldu mu yorum istemiyorum bilen varsa
Noname21 Yasemin158 eğer babanın balamayacagına karar verirse hakim evet ortak yerler oluyor orda görüşülüyor Çocuk kaç yaşında
Ogretmenannex Yasemin158 şüphelendiğiniz bir durum var sanırım avukatınıza belirtin madde olarak da koydurun
DevosMom Yasemin158 bebeğiniz küçükse zaten yanında kalacaksınız görüşme esnasında. Arkadaşımın bebeği 3 yaşında hala babasıyla görüşürken annesi yanında oluyor.
hallooo Yasemin158 arkadasim bosanmisti..bebegi 1 bucuk yasindaydi bazen eski esiyle gezdiriyordu bazen babaanne hala vs kalabalik..bu sana baglj hakim zaten su gunler gorecek diyor..siz ister kendiniz goturun yada baskalariyla gidin yani bu kimseyi artik ilgilendirmiyor..ha adam sizi gormek istemez o zaman en yakininiz goturup gosterebilir..
Noname21 Yasemin158 8 aylık çocuğu senin yanında görüştürürlerzaten avukatına söyle madde olarak yazdırsın
nescafebagimlisi Noname21 Merhaba yanlış hatırlamıyorsam sende bir ara boşanma durumundaydın değil mi ? Ne yaptınız boşandınız mı , geçen yorumlarda görmüştüm soracaktım ama unuttum ne durumdasın öyle bir sormak geldi içimden yanlış anlama 🙏
seymanurryilmazz Zaten çok küçük 1 saat falan ancak görebilir oda karakolda vs oluyor emdiği takdirde ek gıda vermiyorum dediğinde bu şekilde yapılıyo
DevosMom Yasemin158 ortak belirledikleri bir noktada görüşüyorlar. Öyle karakolda falan değil. Bazen AVM’ye falan gidiyorlar hatta
Zlm Yasemin158 yani bildigim babanın kaçırma durumu varsa yada kötü muamele yapma ihtimali öyle durumlarda bunun için yer varmı bilmiyorum ama biri gözetiminde gorusuluyo diye biliyorum
nescafebagimlisi Noname21 Sevindim sizin adınıza inşallah tekrar bir sorunla karşılaşmazsınız hep mutlu olun 🙏🌸