Arelmom33 Kizlar sizler nasil siliyorsunz parkeyi ben arap sabunu sirkeyle silerim bazende domestos yuzey temizleyicsiyle sirkeyle elede silsem moplada silsem hep yapiş yapiş oluyor kuruduğunda sanki hic silinmemis gibi onerilerinze açığım
Lolik Arelmom33 bende bebekten sonra hep arap sabunu ve sirkeyle siliyorum hiç yapış yapış olmadı 🤷🏻♀️
NmalkoC Arelmom33 deterjanı cok fazla koyuyorsunuzdur o yuzden oyle oluyordur muhtemelen ben astımın olduğu için çok deterjan kullanamıyorım buharlı temşzleyici ile siliyorum heryeri bakterileri %99 a kadar öldürüyormuş birde camlarda mutfak banyo yerler kapılar heryeri tek bir makine ile temizliyorum deterjansız tavsiye ederim
Zynpgmt Arelmom33 ben de öyle siliyorum ama bi sorun yaşamıyorum deterjan çok koymuyorsanız farklı marka deneyebilirsiniz. Benim de parkem soluk gibi yeni aslında ama ev inşaatı yeni bitti onun tozu mu modeli mi bu anlamıyorum. Başkasının evindeki aynı model parlaktı vernikli mi onu da anlamadım. Parlatmak için fikri olan var mı?😅 😅
caylavyu Arelmom33 Beyaz sirke ile siliyorum genelde, vileda veya elle duruma göre Dip köşe yaptığım gün duru su ile üstünden geçiyorum hiç yapış yapış olmadı bilemiyorum belki parke ile alakalıdır