cansu3545 Ek gıda alerjisi için Dr yazdı, uyku yapar dedi ama kullanan anneler var mı. Vucudu alerjiden çok kızarık durumda 8 kiloya 6 damla verilmiş
yavrupotuncek cansu3545 benim bebeğime de verdi 4 aylıkken 4 kilo vermişti ilk verdiginde sadece uyku yaptı sonrasında daha hiç zerre uyku yapmadı ama gerçekten alerji konusunda işe yarayan bir damla korkmayın ilk verdiginzdeki uykusu biraz uzun sürer sonra hiç uyku yapmıyo hatta ben sabahın köründe kalktığı için sabah uyandığında veriyodum geri uyusun diye ama nafile
Mrvsmt2502 cansu3545 mevsimsel alerji için kullanmıştık kilo başına 1 damla şekilde kullandırmıştı doktor . 5 6 gün kullanıp bıraktık. Ben akşam yatmadan veriyordum
yasee01 cansu3545 oğlum da kullandı cevize alerjisi cikti doktor o yüzden verdi 8 damla kullandık 4 5 gün falan kullandim
bilginnn cansu3545 bizde kullandık gece vermiştim sonraki gün çok durgundu gulmuyordu baya sersemledi sonrasında bı daha vermedim
Dfncgdm2022 cansu3545 benım kızımada vermıstı ama bızımkı mevsımsel yanı polen zamanı hapsırıp duruyordu ama bız 10 damla seklınde faydası okuyor ama ben sadece bu dönemlerde verıyorım onun dısında kullanmıyorız
cogulsahis cansu3545 ikiz bebeklerime 2-3 kez kullanmıştım bize bronşiolit için yazmıştı doktor solunum yollarını açtığı içindi sanırım uyku falan hak getire o bile etkilememişti :) kg başına bir damla veriyordum
Arirang cansu3545 9 ay boyunca ilk defa sabaha kadar deliksiz uyumamı sağlayan damla❤️❤️❤️🥰🥰😍😍😍 Göz alerjisi için vermişti işe yaradı