nesemirayzeynep Gaziantep’te genel cerrah onerebilcek olan var mı sadramda taş ve çamur olduğunu söyledi Dr ameliyat dedi ama çocuğum çok kucuk 1.5 aylık sezaryan oldum ve çok korkuyorum yardımcı olabilir misiniz
Minikaslanannesi nesemirayzeynep benim kaynanam da da aynı sıkıntı vardı.Devlet hastanesi ne gitti almadılar
Minikaslanannesi nesemirayzeynep O bir ara kortizonlu ilaç kullanmak zorunda kaldı.O tetiklemis sanırım şuan hiç ağrısı falan yok
Minikaslanannesi nesemirayzeynep Eşimin bir başka akrabasida üniversitede bir profesör e ameliyat olmustu .Sizin çok mu ağrınız var eğer ağrınız yoksa bence biraz bekleyin
nesemirayzeynep Minikaslanannesi yediklerime dikkat ediyorum ağrı olmasın diye . O zaman kayınvalideniz olmadi mi
Minikaslanannesi nesemirayzeynep Yok olmadı doktor yapmadı .siz daha önce doktora gittiniz mi bunun için .çünkü kaynanam gastroenteroloji ye falan gitti o yonledirdi öyle gitti
cansubrldmr nesemirayzeynep neler yiyosunuz ben de safra diyetindeyim şuan. Yumurta salça yağda kızarmş herşey yasam özelliklr kahvaltıda ne yicemi şaşrdm
nesemirayzeynep Minikaslanannesi yok hayır bı kere şehir Hastanesi’nde burcu diye bı Dr a gittim . Onu neden yapmadı
Minikaslanannesi nesemirayzeynep Doktor nedense ona kızmış işte hemen ameliyat olmak istiyorsunuz demiş.Birde karaciğer enzimleri yüksek çıkmıştı böyle de yapamam demişti.
nesemirayzeynep cansubrldmr size Dr ne dedi peynir ekmek yiyorum bı şeyler yemeye korkuyorum sancım olmasın diye