neanladinyurdagull Kıslar kız çocuğum için Galatasaraylı kıyafet arıyorum tulum,elbise vs varmı satan hemen alim 6 aylık şuan resimli ve fiyatlı yazarsanız daha kolay iletişim kurarız
LadyGaddar neanladinyurdagull lc Waikiki de vardı biz ogluma bayramda fenerbahceli aldık unisex yani kız da giyer
neanladinyurdagull LadyGaddar ay oradan tövbe alışveriş yapmam.Gecen gün burayads yazdım oğluma sandalet aldım olmadı geri gönderdim 2 haftayı geçti aradılar kargodan bardak çıkmış sandalet yerine oysaki ben sandaleti gönderdim.Kargo üstüne alınmıyor wakiki ye ulaşılmıyor.Hem param gitti hem sandaletler
neanladinyurdagull LadyGaddar bulunduğum ilçede magazası yok malesef 🥴hafta sonu maç varmış bakalım nasıl bulacağım teşekkür ederim
LadyGaddar neanladinyurdagull https://mutluresim.com/images/2024/05/13/zm4xQV.jpg. bakın Bi kız çocuğunun üzerinde,nurcelii diye bir bayanın kızı,yakınınızda avm varsa Galatasaray store den bulabilirsiniz
neanladinyurdagull LadyGaddar ya çok güzel ama bana en yakın avm 1 buçuk saate yakın uzaklıkta şehir merkezinde 🥴gs store sayfasından baktım ama 6-9 aya uygun forma göremedim zıbın olarak varmış