aslaniim Merhaba bebeğim 3 aylık sabah kakasıda kan vardı 2 kere yaptı besin alerjisi falan deniliyor daha doktorumla görüşmedim başına gelen varmı neden oluyor
SevimliHayaletCasper aslaniim evet benimkinde de vardı süt alerjisi var. Çocuk gastroenterolojiye gitmelisiniz
nuroner aslaniim besin alerjisi olabilir makat çatlağı olabilir dizanteri amip olabilir aslında bir çok sebebi olabilir doktorunuz yönlendirir zaten sizi
theyikik aslaniim merhaba gittiniz mi doktora acaba benimde kızım 3 aylık dün ilk kez gördüm çok az kan vardı kakasında. Bizim kontrolümüz yarın doktora soracağım
beyazpapatyamom Bizde de inek sütü protein ve çoklu gıda alerjisi var kan durumunu yaşadık doktoruyla da görüştük test yapıldı çocuk gastroenteroloji de devam ettik sonra çok şükür iyi şimdi
aslaniim theyikik merhaba evet gittim besin alerjisi dedi doktor süt ve süt ürünlerini 2 hafta tüketmeyeceğim takip edecez dedi doktor
atlas39 Bizdede bugün oldu hafif kırmızımsı kakada gündüz 4 lü karma ve zatürre aşısı oldu onunla alakalımıdır acaba
aslaniim atlas39 sanmam kakada kan besin alerjisi yada bağırsak enfeksiyonundan olur doktorunuzla görüşün
Doga1406 aslaniim naptijiz bizimde ayni oldu alerji dediler kaka tahlili veciz ama kan geldi sabah doktorw gitcem bana sabah olmuyor
aslaniim Doga1406 bizim bir kere oldu besin alerjisi takibi yaptık 2 hafta süt ve süt ürünleri tüketmedim sonra tükettim tekrar olmadı sizdede olabilir yada bağırsak enfeksiyonu