Aaa1234 Rahimden polip ameliyatı geçirenler nasıl oldu lütfen bana yazar mısınız yarın olacağım ve çok korkuyorum
elifalakus Aaa1234 Geçen sene mart ayında oldum, sabah yatış yaptım öğleden sonra taburcu oldum. Çok kolay bir operasyon korkmayın sakın. Hemen normal hayatınıza dönüyorsunuz.
elizirem24 Aaa1234 yoo hiç kötü değildi zaten hiç bir şey hatırlamıyorsun uyutulurken de hatırlamıyorsun ben uyandıktan 10 dk sonra yürümeye başladım
Aaa1234 elizirem24 Uyanırken ne hissettiniz böyle aklınız başınıza hemen uyanırken geldi mi boşa mı bu kadar stres yaptım anlamadım 🥹
elizirem24 Aaa1234 uyurken tabiki hiç bir şey hissetmiyorsunuz :) uyanınca da ben hemen ayağa kalkmıştım hatta hemşire yavaş falan demişti ilk 1 ay aralıkla kan geliyor o biraz sıkıntılı sonrası zaten hiç olmamış gibi
Bebegim3535 Aaa1234 korkulacak hiçbirşey yok emin olun. Hissetmiyorsunuz bile. 15 dk sürüyor çok hafif narkoz veriyorlar o nedenle ayılmak da kolay oluyor. Bir çok kez narkoz almış birisi ve bebek için bir çok tedavi görmüş birisi olarak söylüyorum🙏