Melisayda Bebekleriniz kaçıncı ayda yüzüstünden karın üstüne, karın üstünden sırtüstünde dönmeye başladı? 🙏
AlpSol Melisayda 4,5 ayında birden dönmeye başladı, kilolu bebek benimki , nasıl olacak kilodan dolayı biraz geç döner gibi düşüncelerim vardı
tuuugc Melisayda benim bebeğim tam 4 aylık olduğu gün döndü tuvaletten bi çıkmıştım dönmüş bakıyordu bana fkdkdkdk bide babasına öyle döndü sonra bir daha desteksiz dönmek istemedi korktu heralde sürekli yana yana atıyordu istediği zaman sessizce dönüyordu ama istemezse destek bekliyordu bağırarak anlatıyordu gkfkfkf şimdi 6 aylık olmak üzere son bir hafta on gündür sürekli dönüyor dönüp dönüp atıyor kendini geriye ve bunu uyurken bile yapıyor yapmak istiyor uyanıyor gkfkdkd
cerrahoglu Melisayda 3,5 ayda sırt üstünden yüz üstüne 6 ayda da yüz üstünden sırt üstüne dönmeye başladı
Melisayda @Duyulurum benim bebeğim de 6 aylık olacak cuma günü yüzüstü tesadüfen dönüyor koyuyorum ağlamaya başlıyor acaba dedim bi sorun mu var
Yesiliremm 2 aylıkken denemeleri başlamıştı iki elini birbirine bastırıp kendini sağa sola ittirmeye çalışıyordu çok gülüyordum 😂 3 aylıkken falan da dönüyordu
alin12_ Melisayda 3.5 ayında döndü. Suan 4 aylık altını zor alıyorum. İki tur dönüyo 🙈😅ayaklarını da çırpıyor 😂sanki emekleyecek zannediyo 😂😂😂hahaha
ycn Melisayda bebekten bebeğe farkeden bir durum bu . Benim kızım 6.ayin sonunda 7. Ayin ortalarına doğru donmeye başladı . Doktor hiç bir sorun olmadığını gayet normal olduğunu söyledi . Bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama endişe etmeyin
durununannitoskosu Melisayda 3.5 aylıkken dönmeye başladı 4.5 ay civarında da ellerini kurtarmaya başladı
UrbanMom Melisayda 6 aya kadar hic donemedi sonra cok hizli sekilde gelisimi devam etti oturmayida 8. Ayina kadar beceremedi simdi 9 bucuk kendisi tutunup ayaga kalkiyor, kendi oturuyor, donuyor, emekliyor. Belli olmayabiliyor yani
ebebe Melisayda 2.5 aylıkken yarım yana dönmeler başlamıştı 4 aylıkken tam dönüyordu her iki yöne de ama çok sık değildi. Şuan 7 aylığız uyurken bile dönüp duruyor sürekli yuvarlanıyor çok zor.