Gulgok12 burcubarlas akşam 7 gibi gece uykusuna geçiyor diş sıkıntısı var o yüzden gece 4 5 kere uyanıyor😔 sabahda 6 da uyanıyor . Gündüz uykusu 2 kere toplam 2.5 saat .
Rumirum burcubarlas 9 da yatıp 5′te uyanıyor gece kaç kez kalktığını sayamıyorum bile bu aralar daha beter halde uyanıp uyumuyo yatakta dönmeye bile korkuyorum çıt sesine uyanıyor
Deniz98 burcubarlas benim bebeğim de 8,5 gibi uyuyor geceleri mutlaka 3,5 gibi uyanır ve 2 saat uyanık oluyoruz sonra uyutuyorum ve 6,5 da uyanır. 😀
burcubarlas Gulgok12 Gündüz uykusu bi tanesi kısa olursa 16.30 gibi kısa bi şekerleme yapmak istiyor. Gece uykusunu etkiliyor mu acaba diye düşünmüştüm sizin bebeğiniz de erken kalkıyormuş. 6-8 arası en sağlıklısı diyorlar da keşke 7-7.30 falan olsa ya 😂
burcubarlas Gulgok12 6. Dişi çıkıyor benim bebeğimin de 3 aylıkken çıktı ilk dişi uzun süredir gece uzun süre uykumuz yok bu yüzden 🥲
burcubarlas Rumirum Benimkine özel sanıyordum. 20.30 -21 arası yatıyor dalga geçer gibi 5.57 de uyanıyor sanki alarm kurmuş gibi. Dediğiniz gibi de sürekli uyanıyor gece bi gece artık ben boşuna uykuya dalmayayım dedim yani o derece 😢
Gulgok12 burcubarlas geç uyuttuğum günler de oldu dışarıda olduğumuzda falan bi şekilde oyaladık 8.30 da falan geçti gece uykusuna mesela ama yok yine 6 da uyandı sabah 😄
burcubarlas Deniz98 o saatte 2 saat uyanık olması da çok zor 🙈 Geçer inşallah hepsinin ya yaşına kadar
Gulgok12 Sihirliannem sabahki uykusuna göre değişiyor ama genelde 2 de uyuyup 3 de uyanıyor . İlk uykuyu 1.5 saat 2. Uykuyu 1 saat yapıyor genelde
burcubarlas Rumirum Yeni yeni şeyler öğrendikleri için heyecandan mıdır nedir geçer inşallah çok sürmeden diye umuyorum 🥲