SweetMom__ Beta hcg kan testi verdim bugun çok kötü oldum. Çok Heyecanıliyiz birazdan sonuçlar çıkacak içimizden pozitif geçiyor bu anı sizinle paylaşmak istedim😢
Anatotales SweetMom__ gönlünüzden geçen güzellikten daha iyisi nasip olsun inşallah ferah sonuç alırsınız 😍😍🥰
SweetMom__ Anatotales amin inşallah canım maalesef regl geçmesini beklecegiz tüm belirtiler var hiç iyi değilim
SweetMom__ Kocamdaaakocammm maalesef canım regl geçmesini bekleyecegiz tüm belirtiler var ben inanıyorum hissediyorum❤
Beybiiii marsiyen bende hamilelik için kan verdim e Nabız dan sonuçları mı göremiyorum nerden bakılıyor
SweetMom__ ozgec sonuç yok canım çok umitlenmistim regl geçmesini bekleyecegiz tüm belirtiler var ve iyi değilim😓 tesekur ederim heyecanına ortak olduğunuz için❤💐 @Gunesnil_23 @lAmMelodi @Aloneeee
lAmMelodi SweetMom__ Hayırlı olsun💕Bizim bebekler arasında az zaman vardı qaliba💕Kendinizni istediniz ikinciyi.
Kocamdaaakocammm SweetMom__ Olsun cnm wardir bunda da bir hayır 🥰😘 hiç merak etme hiç ummadığın anca gelir minik 🫠😍