Umay-gmz Çak çak yapıyor hadi elini uzatınca öğrendi onu öyle ama sar sar sar makarayı söyleyimce ellerini çevirmeye çalışıyor ve bilinçli yapıyor bide gel gel deyince gel gel yapıyor , şaşkınım minik kızım büyüyor ya inanamıyorum
Umay-gmz Senaefe tabi bi handikap var desteksiz oturuyor çok rahat devrtilmiyor hiç ama dönmeyi tam yapmıyor dönmek istiyor yöneliyor ama tam dçnme yapmadı emekleme gibide bir isteği yok
Umay-gmz Gakkoyenge 4 günde öğrendi günde bir iki kere filan yaptık, ama dönmeyi öğretemedim çalıştıramadım yani kendi de tombiş biraz hareket çok yapmıyor sadece iki ayağını kaldırıp paat diye vuruyor çoğunlukla
Umay-gmz Seftaliannesi Maşallah , benim kızım dönmek için yelteniyor ama dönmüyor emekleme gibi niyeti de yok tummy time de durmuyor , ben mi beceremiyorum ya , akşama kadar oturarak oynamak istiyor desteksiz oturuyor, sizin nasıl
Seftaliannesi Umay-gmz benimki dönüyor tummy time da 5 dakika kadar kalabiliyor zamanla hepsini yapar merak etme annesi
Linyo Umay-gmz inanır mısın bilmem oğlum 3 aylık sar makara yapmaya başladı 9 aylıkken yürüdü şuna 10.5 aylık anne baba mama meme dede ver teyze hatta evet bile diyor çak ve daha bir çok şey yapıyor saklambaç bile oynuyor bazı çocuklar herşeyi çok hızlı kapıyor şanslı mıyız bilinmez heryeri dağıtmaya başladık bile şimdiden Allah yardımcın olsun erken gelişim güzel olduğu kadar yorucuda