B_u_r_c_u_3761 Arkadaşlar merhaba 7 aylık kızım var ve hala emziriyorum ama göğüslerim aşırı derecede sarktı bi çare bulamıyorum çaresini bulan varmı emzirmeyi bırakınca eski haline döner mi acaba😔
Kuzumveben B_u_r_c_u_3761 malesef keşke düzeliyor diyebilsem hatta emzirmeyi bırakınca sütler gidince daha yumuşak oluyor içi boşalıyor 😥😥😥😥
SedaAlper B_u_r_c_u_3761 ben 7 ay emzirdim,göğsüm eskisi gibi nerdeyse,çok az deforme oldu ve kendini toparladı ,emzirirken çok büyümüştü de üstelik
Deletedmom378 B_u_r_c_u_3761 8.5 aydır süt sağıyorum emzirmiyorum buna rağmen göğüslerim felaket sarktı sarkmaya da devam ediyor sporla falan destekle toplanır mi acaba
Kuzumveben B_u_r_c_u_3761 aynen benimde aklımda nasipse ilerde bi cocuk daha istiyoruz 4,5 sene sonra oda olsun onunda emzirme vs..donem bitsin o şekilde dusunuyorum cunku ameliyattan sonra tekrar emzirme donemi hamilelik dogum derken deformasyon oluyormus yine
SedaAlper B_u_r_c_u_3761 hayır uygulamadım gerçi benim göğsümde silikon var yıllar önce yaptırmıştım zaten çok dikti,o yüzden sarkmamış da olabilir
Drnk nilkusun_annesi benimde aynı kaldırıp altlarını yıkıyorum o derece ve iğrenç gözükğyor emzirme bitince estetik yaptırıcam