Yellowdaisy Merhaba 4 aylık bebeğim var fakat son 3 haftadır minik kızım emmekte çok zorlanıyor sürekli ağlıyor anlamıyorum denedim her şeyi ama yok neden olabilir biberon da tutmuyor
Uzayyy Yellowdaisy atak döneminde . 4.ay atağında neredeyse tüm bebeklerde aynı şikayetler oluyor . Ayakta sallayarak emzirmeyi deneyebilirsiniz . Sakın pes etmeyin geçici bir süreç
azrasmommm Yellowdaisy bizim de 4 aylık meme reddi başladı 6 aya kadar zar zor geldik sonra hiç almadı bıraktı tamamen. Ben emsin istediğim için sağıp verdim hep. Bu gece de uyurken meme istedi kendiliğinden. Çıkarttım verdim emdi. Silikon uç ile emiyordu bıraktıramamıştım şimdi direk kendi mememi emdi. Mutluluktan uyuyamıyorum 😂😂 zorla vermeye çalışınca daha çok inat yapıyor bebişle maalesef canım. Doktor zorla demişti ama zorlayınca daha çok tepki verdi memeyi görünce ağlıyordu bu sefer
sugarmomy Yellowdaisy benim bebeğimde 4 aylık ve meme emmiyor artık 🥺ama bize besin alerjisi sebep oldu
kpkpkp Bende aylarca uğraştım kaşıkla verdim biara Eds kullandım vs.inatlasinca olmuyor .memeye kızınca dikkatini dağıtıp şakalar yapıyorum aglamaması için Bekliyorum kucağımda .sonea tekrar teklif ediyorum memeyi.sessiz ve loş ortamda emziriyorum genelde