Lolik Papatya-eylul88 ayak tabanını ölçün genelden numara tablosu oluyor cm e göre numara yazıyor. Markadan markaya değişiyor kalıplar numaralar
Zeliff Papatya-eylul88 alacağınız sitede ölçü tablosu vardır ayağını ölçerek oradan bakabilirsiniz. Her markanın kalıbı farklı oluyor kızımın botları 23 numara günlük spor ayakkabısı 24 sandaletleri 25 öyle diyeyim 🤭
Meri-Mel Papatya-eylul88 Ayak tabanını ölçüp hangi marka alacaksanız onun cm leri yazıyor örneğin taban 10-11 arası diyelim 19 numara
Mlk026 Papatya-eylul88 17-18 alabilrsin ben o aylarda süs olarak giydirdim bi tık büyük olması sorun olmadı adımladığı zaman tam oldu
Papatya-eylul88 Lolik lohusaserbeti Zeliff cemilolabilirmi Meri-Mel Mlk026 yasavul Teşekkür ederim kızçeler😊😊ben en iyisi magzada denim alayim dedigiz gibi.çunku al iade zor iş😃bude bende bu şans varken kesin tutturamam
cemilolabilirmi Deneyerek almanızı öneririm ölçerek alımda iki kere sorun yaşadım. Mağazada deneyip alın bemce.veya mağazada deneyin numarayı belirleyin ona göre sipariş verin.