yakisiklinin_annesi Saç dökülmesini önlemek için neler önerirsiniz neler yapmak gerekir artık kafayı yicem saç dökülmesinden her yer saç oluyor. Evet saçı dökülen hanımlar deneyip fayda gördüğünüz tavsiyeleri bekliyorum….
ejdermeyvelilahmacun yakisiklinin_annesi bebeğiniz kaç aylık? 6-7 aya kadar dökülüyor sonra yavaşlıyor dökülme :)
Deniz98 yakisiklinin_annesi hiç bir şey yapmadım bebeğim 6 7 aylık civarına gelince saç dökülmesi azaldı benim.
caylavyu yakisiklinin_annesi Yves rocher nin Anti-Chute şampuanına bi bakmanızı tavsiye ederim bana çoki iyi geldi
yakisiklinin_annesi ejdermeyvelilahmacun 3.5 aylık şuan dökülmesini azaltacak bir şey yokmu bu gidişle kel kalmazsam iyi
yakisiklinin_annesi Deniz98 ilk aylarında böyle bir problemim yoktu 1 hafta oldu gibi dökülmeye başlaması dökülmesini azaltacak bir şey yok mu
ejdermeyvelilahmacun yakisiklinin_annesi kan değerlerine baktırıp takviye alabilirsin. Çok sık yıkamamaya çalış bir süre Bol su içip ,dökülme karşıtı şampuan, saç bakım ürünleri kullanabilirsin Ama ne yaparsan yap dökülecek bir süre🥴
Deniz98 yakisiklinin_annesi 3 aylık olunca dökülmeye başlıyor bir süre sonra duruyor. Hamilelikte dökülmeyen saçlar dökülüyor sonra da dökülme durup yeni saçlar çıkmaya başlıyor merak etmeyin. Yani ne kullanılırsa kullanılsın sanki işe yaramayacakmış gibi geliyor bana çünkü her anne yaşıyor bu durumu.
elof yakisiklinin_annesi bioblas ın dökülme karşıtı şampuanı ve evede satılan beauty girl ün pembe kutulu saç maskesi var. Şampuanı öylesine almıştım ama sonradan baya etki ettiğini farkettim. Maske de hem saçı yumuşatıyo hemde besliyo bence, bana baya iyi geldi bu ikisi bi dene istersen.
Birbalannesi09 yakisiklinin_annesi sen bide benden dökülen saçı gör o saçla kel insanın bile gür saçı olurdu bebeğim 1 yasinda hala dökülüyor restorex şampuan sözde dökülmeye karşı etkili diye aldım ama daha çok saçımın uzamasına yardımcı oldu şimdi gidip bidaha alicam
cemilolabilirmi Hindistan Cevizi yağı çok iyi geldi. Duş alacağım gün mümkünse 1-2 önce sürüp başımı sarıyorum. Biberiye de çok iyiymiş arkadaşım yapıyordu memnundu ben denemedim.
caylavyu yakisiklinin_annesi Hayır Yves Rocher mağaza adı Avmlerde veya caddelerde oluyor şubeleri yaşadığınız yer için bakmanız lazım içeriği doğal ya da online bakıp sipariş verebilirsiniz web sitesinden
yakisiklinin_annesi ejdermeyvelilahmacun şampuanlar da kullandim ama pekde faydası olmadı anneme sormuştum bana bebeğin seni tanımaya başladığında saçların dökülür bak siz beni o kadar tanıdınız ki saç kalmadı kafamda dedi 🤭
ikiekmekaldimevegidiyorum yakisiklinin_annesi revox şampuan var başka arkadaşıma da tavsiye ettim benim avuç avuç dökülüyordu öyle durdu
cemilolabilirmi yakisiklinin_annesi direk biberiye kaynatıp soğutup düzenli sürüyorlar şampuanda az etkisi vardır siz bilirsiniz