İyi akşamlar kızlar oğlum hala konuşmuyor yani aslinda dediklerini ben anliyorum ama başka insanlar yuzunden gerçekten moralim çok bozuluyor ya bıktirdilar beni artik kim istemez çocuğunun konuşmamasini devamli başka bebekle kiyaslamalari inanin çok daraldim kafamda kuruyorum hep şimdi şöyle anlatayim konuşma olarak Anne Baba Dede Hala Abla Amca Kuş Süt Bal Otur Kalk Gel Yat gibi vb sozcukleri gayet guzel soyluyor ikili hece olarak anne gel anne kalk diyebiliyor anne bak kuş gibi birşey soracagi zaman anne ne diyor hayvan seslerini bilir cikarir dedigim herşeyi anlar yapar ama mesela çicek de dedigimde çi balik ba balon ba garaj ga sari sa yeşil ye mavi ma diyor konuşmasinin geride kaldiginin bende farkindayim Allah can sagligi versin duzelecek elbet insallah zaten hastaneye goturuyorum ilgilenmeyen birisi değilim geçen sene tuvalet egitimi verdim olmadi bu sene verdim öğrendi ya çocugun tuvalete alişmamasi bile benim yuzunden olmuş ben ogretmemişim de simdi nasil ogrendi yani diyecegim millet gerçekten herseye birsey buluyor inanin kafamda cok kuruyorum bende kurdukca nefret ediyorum kaynanam meselaa çocuğun konusmamasi kadina dert oldu her gorusmemizde konusmamasinindan yakınıyor eltimin kizi konuşuyormuşta benim ki niye konuşmuyormuş inanin bıktım çocuk kiyaslamasindan da herşeye laf bulmasindan çocuğumla ilgili bir anne çocugu için birşey dendiginde ne kadar alingan hassas oluyormuş