senkendinideligibiyaptinya Kızlar bebeğim Fotoğraf cekmeme izin vermiyor atamıyorum doktor diş yok dedi ama eli hep ağzında herşeyi ısırmaya çalışıyor sürekli mızmız diş yerlerinde kabartı var 4 aylık henüz
Omeraslan senkendinideligibiyaptinya yerini yapıyordur. Doktor bakıp görmediyse yok demek ki. Bu süre altı ay kadar sürebilir. Beş aylıkken de çıkarabilir.
Gulgok12 senkendinideligibiyaptinya bebeğimin salyaları diş kaşımaları 3 aylıkken başladı 8 aylıkken çıkardı ilk dişini 😄
ffulya senkendinideligibiyaptinya diş zaten çok uzun bir süreç etkileri 4.ay anlattığınız gibi başlar aylar bile sürebilir bzm yedi buçuk aylukken ilk diş çıktı
Zeliff senkendinideligibiyaptinya 3-4 ay arası başlamıştı kızımda ilk dişini 8 aylıkken çıkardı. Yerini yapıyordur
senkendinideligibiyaptinya Gulgok12 aman Allahım diyorum kız cok zor aç olsa doyurursun başka derdi olsa giderirsin ama diş zor
Gulgok12 senkendinideligibiyaptinya bebekten bebeğe değişiyor 5 aylıkken çıkaranda var ama zor gerçekten bütün gün mızırdanıyor geceleri ağlayarak uyanıyor sürekli bütün düzen bozuluyor ama tek dişi çıktı şu an çok tatlı ıstırmaya çalışıyor 😄
senkendinideligibiyaptinya ffulya Gulgok12 Zeliff kes5_ yirmiikikasim23 1Umut arkadaşımın bebeği 5. Ayında 3. Diş çıkmak üzere diyor nasıl oluyor bu iş anlamadım gitti bide damaklarında böyle beyaz beyaz yağ bezesi gibi noktalar var neden olur bilginiz varmı
kes5_ 4aylık başladı salya kaşınma çenede kızarıklık salya dan dolayı 6ay da patladı şuan 8.5aylık 5nci diş patladı iğne gibi arada boş cam çay bardağını su verir gibi yap varsa görünüyor 😃
yirmiikikasim23 senkendinideligibiyaptinya banada acil doktoru dis yok demisti tam tamina 5 gun sonra kocaman bis dis belirdi😂
1Umut senkendinideligibiyaptinya 3 aylıkken ellerini ağzına sokmaya başladı.doktoru heran gelebilir dese de 8 aylıkken geldi ilk dişi.Aşiri zor geliyor dişleri,sanırım en zorlu süreç bu.
ffulya senkendinideligibiyaptinya herkesin süreci farklı olur bir yaşına kadar diş çıkarmayan bile var
yirmiikikasim23 senkendinideligibiyaptinya evet her bebegiin gelisimi farkli erken olmasi cok normal disli dogan bebek bile var
Zeliff senkendinideligibiyaptinya erken çıkaran bebeklerde tabiki var ama doktor diş değil deiği için ihtimalleri söyledik şu aylarda diye. Pamukçuk olabilir o beyazlıklar