elfnurs İyi akşamlar 5.5 aylık kızımın 1 aydır dil mantari geçmiyor 3 kere dr götürdüm evdeki ilacı veriyor hep (mikostatin) karbonatlı suyla silin dedi siliyorum oda fayda etmedi ne yapsam geçer zar zor emiyor bu şekilde olunca bağırıyor hep acıdan 🙈
arasardaannesi elfnurs mantar ıle aft aynı sayılıo mu kı bılmıom ama afta aftoral dıe bı sprey cok ıy gelıomus dıe okumustum 🌺
arelinannesi1 elfnurs dencol jel bı sprey var oğlumun dili boğazına kadar yara (aft) olmuştu 3 günde. Toparladı tabi kullandigi antibiyotik falan da oldu isterseniz bı doktorunuza sorun dili uyuşturuyor çok rahatlatıyordu oğlumu çok iyi anlıyorum sizi sürekli ağlıyor hiç birşey yiyemiyor çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede iyilesir
Sevemr arasardaannesi bnde şuan var internetten baktım da aft diye geçiyormuş.. çok can yakıcı. Yemek içmek zehir gibi..
arasardaannesi elfnurs ıyı bı ılac dıolardı aftoral için bı eczacıdan bilgi alsanız belkı dıl mantarınada kullanılabılır🌺
arasardaannesi Sevemr bılmm kı kullanılır heralde bı doktora veya eczaneyı arayıp sorarsanız daha ıy olur🌺