nurbelonuc Kızlar leke çıkaran en iyi deterjan hangisini önerirsiniz ne denediysem kızımın kıyafetlerindeki lekeleri çıkaramıyorum🙄
prenses_annesi__ nurbelonuc kıyafetinde leke bulaştığı anda çıkarıp duru granül sabunla çitiliyorum sepetine atıyorum kıyafetlerini yıkayacagm zamanda aynı deterjanı kullanıyorum memnunum lekesi çıkmadı dediğim kıyafeti olmadı lekeli kıyafeti bişey sürmeden bekltince zorlaşıyor çıkması
ayseee_ nurbelonuc leke çıkarıcı olmadan genelde gitmiyor lekeler,e bebeğin toz leke çıkarıcısi çok iyi bir gece önceden suda bekletiyorum lekeli çamaşırları sabah makinaya atıyorum, kızımın da bizimde lekeli kıyafetlerimizden bütün lekeleri çıkarttı
Umutveannesi nurbelonuc leke çıkarıcı kullanmanız şart. Bir çok markayı denemiş biri olarak söylüyorum hiç bir leke tam olarak çıkmıyor sadece deterjanla. E bebeğin sıvı baby me leke çıkarıcısı var tavsiye ederim eski lekeleri dahi çıkardı
maca nurbelonuc e bebekte baby me leke çıkarıcısı var ben bebeğin bütün beyazlarını veya renklilerini makinanın önüne döküyorum kusmuk çişli vs varsa leke çıkarıcısından sıkıp çitiliyorum atıyorum makinaya duru granül kullanıyorum deterjanıda mis gibi çıkıyor büyük çişleride harika çıkıyor birde çamaşırları dışarıya asın güneşin etkiside güzel oluyor
Prenses2909 E bebeğin toz leke çıkarıcısı ile sıcak su da bekletip yıkıyorum çıkıyor şimdiye kadar çıkmayan leke olmadı. Tavsiye ederim